kopyala yapıştır

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar kullandıgım tabloda mesala a1-f1 e kadar olan alanı mause ile seçip kopyala dedikten sonra başka bir hücreye yapıştır dedigimde seçtigim alanların hepsi yapışmıyor sadece bir hücre kopyalanmış oluyor daha önceden oluyordu herhangi bir ayarlada oynamadım acaba bunu nerden düzeltebilirim.
saygılarımla...

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
arkadaşlar kullandıgım tabloda mesala a1-f1 e kadar olan alanı mause ile seçip kopyala dedikten sonra başka bir hücreye yapıştır dedigimde seçtigim alanların hepsi yapışmıyor sadece bir hücre kopyalanmış oluyor daha önceden oluyordu herhangi bir ayarlada oynamadım acaba bunu nerden düzeltebilirim.
saygılarımla...
1. Bilgisayarınızı kapatıp, açın deneyin.

2. Yen bir kitap açın deneyin.

Sonuç????

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
saygılarımla...

merhaba
a1:f1 alanını kopyalayıp başka satıra kopyalayamıyorsanız, kopyalanacak alanın eşit boyda olması durumunda kopyalayabilirsiniz.
yani, a1:f1 ile 6 hücre seçmişsinizdir, yatayda 6 hücre (düşeyde istediğiniz kadar )seçerseniz yapıştırabilirsiniz.

a1:f1 seçip kopyaladıktan sonra başka bir satır grubuna mesela a10:a30 arasında birleştirilmiş hücreleri çözerseniz sorun olmaz. çözmeyecekseniz a10:f30 alanını seçmeniz gerekir.
sorun sanırım yapıştırılacak alanda birleştirilmiş hücre olması.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
saygılarımla...
hücrede formül olabilir formüller genelde aynı hücreye kopyalanmazsa bazen değer boş gelebilir bunun için kopyala/özel yapıştır/değerleri seçeneğini seçmelisiniz. buradada yapılan işlem formülleri siler

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar tşk

arkadaşalr çalıştıgım dosyada olmuyormuş sebebini bulamadım yeni bir kitap ta oluyor hücre boyut herşey aynı daha önceden yapabiliyordum tabloda a16-e 16
arasını kopyalayıp a25 üzeyinde yapıştır dediğimde a25-e25 arasına yapıştırıyordum