Kopyalama sorunu!

Excel Vers. ve Dili
microsoft excell 2003 türkçe
Merhabalar,

Farklı çalışma kitabındaki farklı sayfalardan veri alıyorum. Akaryakıt sektöründeyim. 4 çeşit ürünümüz var
motorin
kırsal motorin
kurşunsuz,95
kurşunsuz ,97 bunların günlük girişleri var. önceki günden kalan miktar , bugün satılan, bugün alınan ve depoda kalan. ben bunları çalışma kitabında tarih olarak açtığım sayfalarda gün gün tutuyorum örneğin 01.02 02.02 03.02 tek tek yazıyorum excelde ürün ürün.
Başka bir çalışma kitabında da sadece motorinin dünkü miktarı alınan satılan gibi dökümünü yapıorum. burda ilk yazdığım çalışma kitabındaki verileri alıyorum. ilk formül ='[ŞUBAT KASA İCMALİ.xls]06.02'!$E$26
bu formülü aşaya kopyaladığımda
='[ŞUBAT KASA İCMALİ.xls]07.02'!$E$26 olmalı . hücre numarasını işaretleri kaldırdığımda değiştirebiliyorum ama sayfa numarası bir türlü değişmiyor
tek tek elle giremicem için yardımlarınızı bekliyorum.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Örnek dosya ekleyin.
Belkide tek bir dosya ve 2 sayfa herşeyi halledecek.
İyi çalışmalar.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
KIRSAL 1 sayfası haricinde diğer sayfalarda verilerin hangi alandan alınacağını belirtmemişsiniz.
KIRSAL 1 sayfanızı belirttiğinize göre düzenledim. Diğer sayfalarda da aynı mantığı kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken mavi alanları doğru şekilde doldurmak.
Not: sayfa verileriniz aynı mantık ve yazılım formatına uymalı.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excell 2003 türkçe
Slm.

Dosyanızı inceledim. Şöle bişey sormak istiyorum.
benim dosyalarım gönderdigim gibi iki ayrı çalışma kitabı.
birleştirmem imkansız. ayrı işlemlerde kullanılıyorlar. size göre uyarladığımda sayfamı doğal olarak veri alacağı yeri bilmiyor. ve 0 sonucu veriyor.
yani şu çalışma kitabının şu sayfasından veri al gibi bi formül olmalı yanılmıyosam. bunu bildigim için zaten ayrı ayrı çalışma kitaplarında yolladım.
formüle ne eklemeliyim ki bunu yapsın ?

şimdiden teşekkkürler.