kopyalama

Excel Vers. ve Dili
excel2003
selam herkeze
başlık için bişi bulamadım böle yazdım
sorum şu ben excel sayfada b2ye bi yazı yazdığım zaman h2 yukardan h1 i kopyalasın ve bu böyle aşağıya doğru gitsin b3 ise h3 h2 yi kopyalasın elimde buna benzer bişi var ama bi türlü kendime uyarlayamadım aynısını aşağıyada kopyalıyıp göndereyim

Public kriter As String

Sub aktar()
Sheets("rapor").Select
say = WorksheetFunction.CountIf([b:b], kriter)
sat = 1
For h = 1 To say
adr = "h" & sat & ":h65536"
sat = Range(adr).Find(kriter).Row
For a = 1 To 7
Next
h = h + 1
Next
End Sub

gerçi ben biraz değiştirdim ama genede olmadı kod böyle bişi ilgilenirseniz sevinirim

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - İngilizce
Vba yerine formülle de yapabilirsiniz. H2 hücresine şu formülü yazıp aşağı doğru çekin.
Kod:
H2 hücresine yazılacak formül      =eğer(B2="";"";H1)

Excel Vers. ve Dili
excel2003
sn. mesuttasar kombine bi uygulama olduğu için formülle yaptığım zaman başka bi formül en allatki boş sutunu siliyor o yüzden vba yapmak mecburiyetindeyim yukardaki kodu başka bi dosyada kullanıyordum ve güzel netice alıyorum mecburen onu bi şekilde uyarlamam gerekiyor gönderdiğim eksikde olabilir üstadlar bi düzenlerse sevinirim

Excel Vers. ve Dili
excel2003
sorunu söylede çözebiliriz herhangi bir b satırına yazı yazıldığı zaman aynı satırdahi h sütununa =BİRLEŞTİR(B2;C2;D2;E2) bu formül yazılabilirmi buda işimi görecektir

Excel Vers. ve Dili
excel2003
üstadlar bi el atsanız da su olaya :(
b sütununa herhangi bi yazı yazıldığında h sütününda da =BİRLEŞTİR(B2;C2;D2;E2) bu formül yazsa veya yukarıdaki vba yı uyarlasak ne süper olur