Kopyalanan alana göre tarihlendirme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
İyi akşamlar,
Sorumdanda anlaşılacağı gibi "kopyalanan alanlara göre otomatik tarihlendirme "yapılabilirmi?Kopya edilen alanlarda boş satırlarda olabilmektedir.A sutununa öyle bir formül yazılmalıki "her kopyalama yaptığım alanın" hemen altına A sutununda otomatik tarihlendirme yapsın.1.1.2007 başlangıç tarihi olsun.
En iyi dileklerimle,iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Kopyalanan alandaki boş satırları çözemedim Çünkü kopyalama alanı değişkenlik arzediyor.

A1 hücresine başlangıç tarihinizi yazın ve A2 hücresine

=EĞER(BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY(B2:AW2)>0;"";EĞERSAY($A$1:A1;">0")+$A$1)

Yazıp aşağıya çekerek kopyalayın. Bu haliyle tüm boş satırlarınız tarihlenir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
İyi akşamlar sayın kombo,
Sorun zaten bu ,yani kopya edilen alan içinde eğer boş satır varsa bunu dikkatae almamalı.Sadece kopya edilen iki alan arasındaki boş satırı dikkate almalı ve otomatik tarihlendirmeli.Ekli dosyada örneklendirdim.Örnekte kopya alanı örnekle sınırlı olmasından tekdir ve ardarda yapıştırdığım için sizi yanıltmasın.bu alan değişkendir.

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sayın arol11

Dosyada dikkatimi çeken B sütununda kopyalanan verilere sıra no su verilmiş. Eğer o sıra nosu her kopyalamada gelecekse sorunuz şöyle çözülür.
Yine A1 hücresine başlangıç tarihinizi yazın ve A2 hücresine

=EĞER(B3=1;EĞERSAY($A$1:A1;">0")+$A$1;"")

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Hayır ,hayır sayın kombo,
Örnek olması için numaralandırdım.Siz bu kopya edilen alanlar arasında hiçbir benzerlik aramayın.Sadece diyeyimki,1.kopyalamayı yaptım ve yapıştırdığımda 1.sayfaya bu alan seçili olma durumundadır değilmi.İşte 2. kopyalamayı yapınca aradaki boş satıra tarih yazmalı.