İyi günler kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim öncelikle. Çoğu form sitelerinde araştırdım bulamadım. Mazeret izin formu oluşturuyorum personel için. Ve bu izin formunu yazıcıdan çıktı olarak alıyorum. Bu formda bulunan bilgiler sabit değil yeni izin isteyen personel olduğunda çıktı aldığımda izin kullanacağı saat veya gün bu bilgileri kişi ismine göre başka sayfada data olarak toplamak istiyorum. Aynı personel başka zaman izin istediğinde eski bilginin üzerine toplamasını istiyorum. Tabiki tarih bilgilerinde giriliyor. Bununda arkada ana data birikimine alması ve bir ayda ne kadar izin kullanmış ay sonu puantaj hesaplanmasında bana orada çıktı aldığım saat veya gün tarihi bilgileri gerekiyor. Sürekli elle girmek istemediğimden dolayı. Makro ile yapa bileceğimiz birşey varmı. Veya sağlıklı bir şekilde örnek dosyayı size nasıl ulaştıra bilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Tarih saat ve gün bilgileri almam gerek. Düşeyara ile yapsam da veri değiştiği için arkada sabit kalmıyor. Siliniyor bununla ilgili net bilgi yok video yok ders niteliğinde bir sorun yaşıyorum.