Koruma Şİfresİ Kirma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2002 Türkçe
Daha önceden excel de yapmış olduğum bir hesaplama programına koymuş olduğum koruma şifresini unuttuğumdan excel açılışında sorulan koruma parolasını geçip belgeme ulaşamıyorum. Parolayı kırmanın yada etkisiz hale getirmenin bir yolu varmı. Forumu arattım ama böyle birşey bulamadım. Yerdımlarınız içi şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office 2007 (excel2007)English işte
office 2003 (excel2003)
Türkçe evde
merhaba;
ekli dosyayı "add-ins" klasörüne kopyalayın exceli yeniden açıp aktif hale getirin
dosya sıkıştırılmıştır açmayı unutmayın :mrgreen:

Excel Vers. ve Dili
2002 Türkçe
Teşekkürler

teşekkür ederim dediğini yaptım ve eklentilerin içindedn ekleyerek aktif hale getirdim fakat. şifreli excel dosyasını açmaya kalktığımdan ilkönce hala şifre istiyor.. bu işin nasıl yapılacağını detaylı anlatabilirsen sevinirim...

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Arkadaşlar forumumuzda şifre kırma ile ilgili bilgi alış verişi yasaktır. Bu konuların forumda yer almasına izin vermeyeceğimizi bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple Birol beyin eklediği dosya tarafımdan silinmiştir.

Excel Vers. ve Dili
2002 Türkçe
Bilmiyordum hatalı konu açtıysam kusura bakmayın artık...
o zaman benim dosya gitti demektir ben açamıyacakmıyım bunu?

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar merhaba benim koruma ile ilgili problemim var. şifremi bulamıyorum ve işlem yapamıyorum, nasıl iptal edebilirim. teşekkürler şimdiden

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Arkadaşlar forumumuzda şifre kırma ile ilgili bilgi alış verişi yasaktır. Bu konuların forumda yer almasına izin vermeyeceğimizi bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Sayın TENİMSEKO

Daha dikkatli okumanızı öneririm.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
Adam işe girdi şifreli bir şablon hazırladı . O tablo yürürlüğe girdi. sonra işten çıktı. Tabloda bir değişiklik yapılacak adam ve şifre yok.. Ozaman şifre kırmak mübah değilmi.. iyi çalışmalar

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
.. Ozaman şifre kırmak mübah değilmi.. iyi çalışmalar
Mübah veya değil ... biz onu tartışmıyoruz. Burada denilmek istenen, bu sitede şifre kırma gibi kırık-çıkık işlerle uğraşılmadığıdır. O tip işlerle ilgili olarak internette başka yerler aramanız gerekmektedir.

Excel Vers. ve Dili
office 2007
Mübah veya değil ... biz onu tartışmıyoruz. Burada denilmek istenen, bu sitede şifre kırma gibi kırık-çıkık işlerle uğraşılmadığıdır. O tip işlerle ilgili olarak internette başka yerler aramanız gerekmektedir.
elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...