koruma şifresi

arkadaşlar bi tane excel proğram yapmıştım. butonlara tıklayınca sayfalara gidiyordu. yalnız kimsenin karıştırmaması için koruma şifresi koyduydum şifreyi unuttum ve bu proğramı başka bilgisayarda deneyince olmadı dosyaya ulaşılamıyor diye hata msj veriyor bu koruma şifresini nasıl halledbiliriz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 12.08.2006

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 , 2013 ve 2016 TR.
Çalışmanızı gönderirseniz yardımcı olmaya çlırım. Ayrıca Acemi1 arkadaşımızın önerdiğide çalışıyor.gerçekten çok güzel. İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Selam...

Şuan bir dershanede çalışıyorum ve dershanede yapılan sınavlara dışardan kayıt yaptıran öğrenciler var. Ve ben bu öğrencilerin bilgilerini bir excel proğramında tutuyordum ve excele bir şifre koydum ve unuttum.
Sınav 25.11.2006 Günü Ve benim velileri arayıp sınav günü ve saatinden haberdar etmem gerekiyor. Gerçi sınav gününü biliyorlar ama o gün 6.sınıfların 7.sınıfların ve 8.sınıfların sınavları olacak hangileri hangi saatte gelecek bilmiyor. eğer ben velileri Cuma gününe kadar arayamazsam. Cumartesi günü Anlayış gösteren veliler Hariç anlayış göstermeyen veliler kükreyecek ulu orta sınav günü huzursuzluk çıkaracak. sizden istiramım yardımcı olmanız. ben internette ortalama 5-6 tane excel kırma proğramı uyguladım kırmadı eğer siz şifre kıracak bir proğram biliyorsanız bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

ha bu arada yukardaki linke tıkladım açılmadı... bilginize veya benim internet explorer açmamamış olabilir. şu sıralar benim internet explorer ile kavgalıyım bir çok siteyi açmıyor en basitinden www.google.com u dahi açmıyor belki ondandır. bilemiyorum...