koşullu biçimleme ama düşeyara gibi

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
Merhaba arkadaşlar,
Koşullu biçimleme ile ilgili takıldığım bir nokta oldu.Bildiğimiz üzere koşullu biçimleme sadece 3 koşul yerine getirebiliyor peki 3den fazla koşulu nasıl yapabiliriz?
Şöyleki bir vardiya çalışma planında msela C5 den C21 e kadar olan aaralıktaki işbaşı saatlerinde belirli bir aralıkta başlayanları bir renk başka bir aralıktaki saatleri başka bir renkle doldurmak istiyorum, düşeyara gibi girilen saati bir tabloda karşılaştırıp renklendirecek.
ekteki örnek daha anlaşılır olacaktır

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Merhaba arkadaşlar,
Koşullu biçimleme ile ilgili takıldığım bir nokta oldu.Bildiğimiz üzere koşullu biçimleme sadece 3 koşul yerine getirebiliyor peki 3den fazla koşulu nasıl yapabiliriz?
Şöyleki bir vardiya çalışma planında msela C5 den C21 e kadar olan aaralıktaki işbaşı saatlerinde belirli bir aralıkta başlayanları bir renk başka bir aralıktaki saatleri başka bir renkle doldurmak istiyorum, düşeyara gibi girilen saati bir tabloda karşılaştırıp renklendirecek.
ekteki örnek daha anlaşılır olacaktır
Sayın cemşit tarafından önerilen dosyanın yer aldığı link.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=34833&highlight=ko%FEullu

.

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
56 koşullu biçimlendirme adlı dosya bana uygun fakat burada bir sorunla karşılaştım saat formatında veri girince ilgili hücrenin rengi değişmiyor fakat metin veya rakam olarak girince sorun çıkmıyor.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Saat formatını başka bir sütunda sayı olarak biçimlendirerek, sayı olarak değerini tespit edin.

Örneğin: 06:45:00'ın değeri 0,28125'tir.

O zaman kodları aşağıdakine benzer şekilde yapmanız gerekecek.

Kod:
Case Is = "0,28125": .Interior.ColorIndex = 3
gibi...

.

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
Teşekkür ederim bu şekilde oluyor.