Koşullu Biçimlendirme değişkene göre Ok'un Renk Değiştirmesi

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar merhabalar,

koşullu biçimlendirmede veri kümelerinde bir yer de takıldım.

İsteğim ekteki dosyada bulunan işaretlediğim oran;

% 6 ve üzerinde ise ok renginin kırmızı
%-5 ve +5 arasında ise ok renginin sarı
%-6 ve altında ise ok renginin yeşil

olmasını istiyorum.

yardımlarınız rica ediyorum. eğer ki çözüm bulursanız göndereceğiniz dosyayı excel formatında gönderirmisiniz. şirket bilgisayarını kullandığım için .rar ve .zip dosyalarını açamıyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
İstediğiniz aynı hücre içinde bu okun gösterilmesi ise bu zor gözüküyor. Ama ilave bir hücre kullanılarak bu yapılabilir. İsterseniz hücre değerine göre okların yönüde değişebilir.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 office
Merhaba;
İstediğiniz aynı hücre içinde bu okun gösterilmesi ise bu zor gözüküyor. Ama ilave bir hücre kullanılarak bu yapılabilir. İsterseniz hücre değerine göre okların yönüde değişebilir.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
arkdasşlar peki bende şöyle yapmayı istiorum rakamın bulunduğu hücrede oku karşılaştırıldığı hücrenin değerinden küçük ise aşağı kırmızı ok eşit ise yatay yeşil ok büyük ise yukarı yeşil ok şeklinde yapamadım yardım edermsiniz...

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
arkdasşlar peki bende şöyle yapmayı istiorum rakamın bulunduğu hücrede oku karşılaştırıldığı hücrenin değerinden küçük ise aşağı kırmızı ok eşit ise yatay yeşil ok büyük ise yukarı yeşil ok şeklinde yapamadım yardım edermsiniz...
Merhaba;
Ekli dosyadaki örneği (koşullu biçimlendirme ve formülü) Kendi çalışmanıza uygulayın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar