Koşullu Biçimlendirme ve Otomatik Tarih !!!

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
s.a arkadaşlar öncelikle forumunuza yeni katılıyorum umarım burda birçok şeyi sizlerin yardımıyla öğrenirim. Öncelikle sormak istediğim ben cep telefonu teknik servisinde çalışıyorum ve eklediğim resimdeki gibi bir arıza takip sistemi yapmaya çalışıyorum fakat takıldığım noktalar resimdede gördüğünüz gibi ilk sütun tarih ve ben o tarihin telefon modelini yazdığım anda otomatik alınmasını istiyorum ayrıca yine resimde görüldüğü gibi ödeme yazan satır var ben oraya ödeme yazdığım an bütün satırın o renkte olmasını istiyorum böyle birşey mümkün mü nasıl yaparım. Şimdiden herkese tşk ederim ...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Örnek dosyayı incelermisiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
çok tşk ederim tam istediğim gibi olmuş... zamanla bunu geliştirip kendimce bir program yapmak istiyorum bu benim için bir başlangıç. yardımlarınız için tekrar tşk ederim.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
arkadaşlar burda ekteki dosya sanırım site yönetimi tarafından silinmiş bu dosyayı bana yeniden verebilirseniz çok sevinirim ...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
arkadaşlar burda ekteki dosya sanırım site yönetimi tarafından silinmiş bu dosyayı bana yeniden verebilirseniz çok sevinirim ...
Sayın antipati,

Dosyalar yönetim tarafından silinmemiştir, aşağıdaki linkte gerekli açıklama mevcuttur. Sorunuzla ilgili küçük bir örnek ekleyerek açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım..

http://www.excel.web.tr/f53/foruma-tekrar-merhaba-t57884.html

.