Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekte yapmis oldugum bir dosyada durum bolumune odendi yazdigim zaman toplam tutarin yesil olmasini odenmedi yazdigim zaman ise kirmizi olmasini istiyorum. denedim ama bunda basarili olamadim. bu konuda yardim edebilirmisiniz...
bu kosullu bicimlendirmede butun sutuna nasil uygulayabiliriz?
mesala F8 den F65000 e kadar..Ben formulu deniyorum ama bir yerlerde yanlis yapiyorum galiba olmuyor, veya bunun icin bir makro varmi? tesekkurler
benimde hazırlamış olduğum bi tablo var. bu tabloda ürünlerin sipariş tarihi yakın olacağı zaaman bana kırmızı veya hernagi bir renk deisimi oldugu zaman uyarmasini istiyorum.. sorun su ki herbir ürünün siparis tarihleri deisken .. örnegin 1 tanesi 6 ay sona 1 tanesi 1 sene sona siparis verilmeli .. bunun icin nasil bi yöntem kullanmaliyim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.