Koşullu Biçimlendirme yardım...!

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba benim excel uzmanı arkadaşlardan ricam benim ekte ki örneğimde 6.satırda bulunan 8 adet değer 8-13 arasında ise yanında yeşil bir onay işareti çıksın ama değilse 8-13 arasında kırmızı bir onaylanmadı işareti çıksın.ama burada istediğim en önemli şey yakıt tipi yüksek devirli dize seçildiğinde yani sayfa2 deki C5 hücresi 4 e eşit olduğunda 8-13 arası orası 3 e eşit olunca 6-9 arasında 1 ve 2 ye eşit olduğunda da 9-16 arasında olursa ödevimi doğru yapmış olacağım.Yardımlarınız için şimdiden tşkler iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• 62.5 KB Görüntüleme: 11
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Bu sitede öğrenci ödevleri yapılmıyor. Gönül istiyor ki, bu işi okulda daha iyi öğrenin gerektiğinde siz bize yardımcı olun.
Yine de sorunuzun ilk kısmını yaptım. Gerisi size kalmış.
Selamlar,

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Ben Otomotiv okuyorum.Excel öğrenmeyi bir hobi haline getirdim.Bilgisayar da tasarım harici derslerimiz yok ama bir yazılı ödevimizi ben excelde yapıp artı puan almak istiyorum yardımın için saol ama ne yaptığını nereye yaptığını nasıl yaptığını anlamadım anlatırmısın:)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
J6 hücresinde
-Biçim
-Koşullu biçimlendirme
seçtiğinde şartı ve hemen altında şart gerçekleştiğinde hücrenin alacağı rengi göreceksiniz.
Şart : 6.ncı satırdaki, A dan I 'ya kadar sütunlardaki hücrelerin >=8 ve <=13 olması.