Merhaba sayın uzmanamele ,siz denedinizmi bilmem ama bende o işlemi vermiyor.Yani biçimden giriyorum ama aktivleşmiyor sadece harf yazı tipi stilini veriyor.İlginize teşekkürler,bide bu fırsatta bir sorum daha olsun:ctrl+prtsc ile arka sayfayı kopya yapıyorum ama benim istediğim arka planda sayfa çıkmasın sadece form yada menülleri kopyalamak.Teşekkürler
Sayın uzmanamele bence çözümü buldum :önceden işlem yapmak istediğin hücreyi biçimlendiriyorsun sonra koşullu biçimlendirmeye giriş yapıyorsun.Ama bu işlemde her zaman pozitif olurmu bilmiyorum?
merhaba
yöntem bu zaten, her zaman geçerlidir. koşullu biçimlendiğiniz hücreyi kopyalayıp diğer hücreleri seçerek özel yapıştır / biçimleri derseniz başka hücrelerde de çalışır. dikkat edeceğiniz, koşul formül içeriyorsa ilk başta $A$1 diye yazar, siz $A1 şeklinde değiştirin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.