Koşullu Biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Sayın ustadlarım,Koşullu biçimlendirmede yazı tiplerini neden değiştiremiyoruz ve değişebilirmi?Teşekkürler

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
biçim / koşullu biçimlendirme ile bir şart oluşturun. sağ taraftaki biçimi tıklayarak yazı tipini değiştirin

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhaba sayın uzmanamele ,siz denedinizmi bilmem ama bende o işlemi vermiyor.Yani biçimden giriyorum ama aktivleşmiyor sadece harf yazı tipi stilini veriyor.İlginize teşekkürler,bide bu fırsatta bir sorum daha olsun:ctrl+prtsc ile arka sayfayı kopya yapıyorum ama benim istediğim arka planda sayfa çıkmasın sadece form yada menülleri kopyalamak.Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Sayın uzmanamele bence çözümü buldum :önceden işlem yapmak istediğin hücreyi biçimlendiriyorsun sonra koşullu biçimlendirmeye giriş yapıyorsun.Ama bu işlemde her zaman pozitif olurmu bilmiyorum?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
yöntem bu zaten, her zaman geçerlidir. koşullu biçimlendiğiniz hücreyi kopyalayıp diğer hücreleri seçerek özel yapıştır / biçimleri derseniz başka hücrelerde de çalışır. dikkat edeceğiniz, koşul formül içeriyorsa ilk başta $A$1 diye yazar, siz $A1 şeklinde değiştirin.