Koşullu biçimlendirme ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.Ekteki dosyada gerekli açıklamayı yaptım. Yardımcı olursanız ve nasıl yaptığınızıda anlatırsanız minnettar olacağım.
Check Box kutucuğunu bir alt satıra kopyaladığımda ve check koyduğum zaman yine ilk satırdaki hücreleri boyuyor.Benim istediğim her satırda check box olsun ve hangi satırdaki check box tıklanırsa o satırda boyama yapılsın. Teşekkürler.
Her satıra Checkbox eklediğinizde bunların hücre bağlantısını her satır için yapmak zorunda kalacaksınız. Bu işlem içinde extra zaman harcamak zorunda kalacaksınız. Bu şekilde kullanım yerine kullanmadığınız bir alanda boş bir hücreye bir simge koyarak koşullu biçimlendirme ile bu simge sorgulanarak renklendirme işlemi yapılabilir. Yada bulunduğunuz satırda herhangi bir hücreye çift tıklayarak makro yöntemiyle renklendirme yapılabilir. Tercih sizin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.