Koşullu biçimlendirme

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Arkadaşlar merhaba,

Koşullu biçimlendirme ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.Ekteki dosyada gerekli açıklamayı yaptım. Yardımcı olursanız ve nasıl yaptığınızıda anlatırsanız minnettar olacağım.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
Selam,

Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Sayın usubaykan,

İstediğim şey olmuş teşekkürler.Nasıl yaptığınızı anlamam gerekiyor ki kendi tabloma uygulayabileyim.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Check Box kutucuğunu bir alt satıra kopyaladığımda ve check koyduğum zaman yine ilk satırdaki hücreleri boyuyor.Benim istediğim her satırda check box olsun ve hangi satırdaki check box tıklanırsa o satırda boyama yapılsın. Teşekkürler.

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
Selamlar,

Her satıra Checkbox eklediğinizde bunların hücre bağlantısını her satır için yapmak zorunda kalacaksınız. Bu işlem içinde extra zaman harcamak zorunda kalacaksınız. Bu şekilde kullanım yerine kullanmadığınız bir alanda boş bir hücreye bir simge koyarak koşullu biçimlendirme ile bu simge sorgulanarak renklendirme işlemi yapılabilir. Yada bulunduğunuz satırda herhangi bir hücreye çift tıklayarak makro yöntemiyle renklendirme yapılabilir. Tercih sizin.

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Teşekkürler.