koşullu biçimlendirmede yardım!....

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar ekte ki dosya da bill no ya herhangi bişey girildiğinde bed ve room hücrelerin de bir renk olmasını istiyorum rate hücresine de ki gibi koşullu biçimlendirme istiyorum fakat yapamadım .

Ekli dosyalar

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
MErhaba,

"sadece bu hucrede koşullu biçimlendirme yapmak istiyorum bu hücreye girilen isim ya da sayı da üst hücrelerinde bunun gibi renklendirmesini istiyorum " demişsinizde koşul ne olacak. Herhangi bişey yazılırsa hücreye renklimi olsun? Biraz daha açıklar mısınız?

Excel Vers. ve Dili
türkçe
rate kısmına girilen fiyatta nasıl renlendirme yapıyorsa bill no hücrelerinde de girilen herhangi sayı ya da yaz da aynı renlendirmesini istiyorum teşekkürler

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Yanlış anlamışta olabilirim,

D4 Hücresinin koşullu biçimlendirmesine aşağıdaki formülü yazıp istediğiniz rengi seçin.

=D4>0

Excel Vers. ve Dili
türkçe
bill no ya girilen sayı veya yazı da üst hücreleri de aynı renlendirmesini istiyorum

Excel Vers. ve Dili
türkçe
istedigim d 4 hücresine girilen sayı veya rakam olursa d3-d2-d1 hücrelerinde renklenmesi

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
D1,D2,D3 hücrelerini tara sonra koşullu biçimlendirmeyi aç ve formül olarak =D4<>"" yazdıktan sonra istediğin biçimlemeyi yap ok işlem tamam D4 e herhangi bir değer girdiğinde D1,D2,D3 hücreleri istediğin renk olacaktır.
ekte E ve F sütunundaki ilk hücrelerini kontrol edersen çözersin E de 1,2,3,4hepsi aynı renk F de sadece 1,2,3. hücreler aynı renk 4 farklı renk artık hangisini istersen.

Ekli dosyalar

Son düzenleme: