Koşullu köprü veya buton yapmam lazım

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2010 türkçe
Arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyanın ilk sayfasına çeki düzen vermem lazım şimdiden sağulun ben makro yazmayı bilmiyorum formülle çalıştığım için pek beceremedim ilk panel sayfasında bi sürü köprüyle buton yapmaya çalıştım ve ne yapmak istediğim yazıyor yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Emre311,
örnek dosyadaki sorunuz net değil. Siz şunu mu istiyorsunuz?
sadece bir tıklama ile F12:F16 aralığındaki yaptığınız seçimlere göre köprü kurmak.
Bu köprü formülü ile yapılabilir ancak, F12:F16 aralığındaki seçimlerinizi ve aşağıdaki
linkleri izah edebilirseniz yardımcı olunabilir.
iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
pardon aşağıdaki köprüleri hücrede seçtikten sonra tek tıklama ile diğer sayfalara geçsin istiyorum veya başka bi çözüm öneriniz varsa bu kadar köprü karışık duruyo onun için yardımcı olursanız sevirim teşekkürler hocam şimdiden

Excel Vers. ve Dili
ünite adı yalnız girildiğinde genel analiz sayfasına girsin 05 veya 06 seçimine göre ünite adı ve tarih gün olarak seçildiğinde haftalık süre analizi veya gün analizlerine girsin ay yazıldığında ise aylık analizler var ona girsin yani f12 ve f 16 dediğiniz aralıktaki seçimlere göre bi yardımcı olursanız sevinirim veya bi hücreye bu köprüde yazan yazıları yazdıktan sonra seçilerek tek butonlada girse olur yardımınız için teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın Emre311,
Anlatamadım sanırım.
linklerin hangi sayfaya gittiklerini gördük.
F12:F16 arasındaki
seçimleriniz ile linkleriniz mantıklı birşey ifade etmiyor.
üniteden 05, 06 dersem ne olacak?
makine kodu : A dersem ne olacak?
ay: şubat, mart, nisan dersem ne olacak?
gün: bu bölüm ise daha farklı. Gün değil tarih var örneğin yukarıda şubat şeçilip aşağıda 1-31 arası bir rakam olması lazım asında.
Bence siz ekteki dosyanıza biraz daha birkaç farklı örnek ile güncelleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
saulun ama ben makro yazamıyorum :(

İ

İhsan Tank

Misafir
arkadaşım
nasıl bir şey istediğini daha açık yazarsan daha iyi olur şahsen sayfada istediğiniz ile dışarıda istedikleriniz arasında fark var. bir de sanırım anlatamadınız tam olarak düşünüp nasıl bir işlem istediğinizi örnek dosya üzerinde açıklama yaparsanız daha fazla yardım alırsınız

Excel Vers. ve Dili
pardon bu altta yazdığım köprü üzerindeki yazılar bir hücrede seçilecekşekilde olsun ve alttaki tek buton yukarda yeni yaptığımız hücreninmseçimine göre başka köprüdeki gibi o üzerinde yazının yönlendirdiği sayfaya geçiş yaptırsın yani şartlı olsun ve tek buton olsun şartlar f de bi hücreden seçilsin mümkünse hocam

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın emre311,
Dosyanız ektedir. İnceler misiniz?
Dosyanızı inceledim. ve 13. satıra analiz türü ekledim.
siz F12'den Ünite'yi F13'den analiz türünü seçiniz.
daha sonra H12 hücresideki "Şeçimi Görmek İçin Tıklayınız" kısımna tıklayınız.

Sayın emre311,

ekteki dosyadaki H12 hücresinde bulunan formülü aşağıdaki gibi değiştiriniz
Kod:
=KÖPRÜ("[program.xls]'"&F12&ARA({"ay";"genel";"gün";"süre analizi ay";"süre analizi hafta"};{2;3;"";5;4})&"'!A1";"Şeçimi görmek için Tıklayınız")

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
çok saulun neden değiştircem kodu kod gayet güzel çalışıyor çok teşekkür ederim saulun

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selamlar,
Çözüm bulmanıza sevindim.
5 tane EĞER yerine 1 tane ARA kullanıldığı için.
ARA fonksiyonunda değişiklik yapacağınız zaman "ay";"genel" v.s. sıralamasının alfabetik olmasına dikkkat ediniz. Yoksa hatalı sonuçlar alırsınız.
iyi çalışmalar.