Koşullu sayfalar arası veri...

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR
Merhaba,

Konu başlığı için özür dilerim, ne yazacağımı dahi bilemedim.
Hergün veri girişi yaptığım bir tablom var. Şöyle bir şeye ihtiyacım var; G sütununda "Var" yazıyorsa o satırda belirlediğim sütunları Sayfa2'ye otomatik geçirsin. Yeni veri girişi yaptığımda şart oluşursa (G sütununda "Var" yazıyorsa) Sayfa2'deki verinin alt satırına devam etsin. Örnek Dosya ekledim, makro olmadan formül ile yapılacak bir şey ise yardımcı olursanız sevinirim. Makrosuz olmuyorsa hiç zahmet etmeyin, makrolarla çalışacak kadar Excel bilgim yok.

Şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR
Çok teşekkür ederim Sayın Çıtır. Dosya gönderdiğiniz hâliyle tam istediğim gibi olmuş ancak ben Sayfa1'e veri girdiğim zaman Sayfa2'deki değerler siliniyor. Ama en azından yapıldığını ve hangi fonksiyonların kullanıldığını öğrendim. Sanırım bundan sonrasını kurcalayarak ve forumdan arayarak halledebilirim. Tekrardan teşekkürler efendim.

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Çok teşekkür ederim Sayın Çıtır. Dosya gönderdiğiniz hâliyle tam istediğim gibi olmuş ancak ben Sayfa1'e veri girdiğim zaman Sayfa2'deki değerler siliniyor. Ama en azından yapıldığını ve hangi fonksiyonların kullanıldığını öğrendim. Sanırım bundan sonrasını kurcalayarak ve forumdan arayarak halledebilirim. Tekrardan teşekkürler efendim.
Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Sayfa1'e veri girdiğinizde (G sütununda "VAR" yazıyorsa")Sayfa2 de altalta devam eder.Sayfa2 deki değerler silinmez.Siz de neden siliniyor?

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR
İlginiz için ben teşekkür ederim Sayın Çıtır. Evet gönderdiğiniz dosya söylediğiniz gibi ama Sayfa1'e sadece tarih dahi girsem Sayfa2'deki her şeyi siliniyor. Tekrar tekrar faklı bilgisayarlarda bile denedim. Acaba ben mi bozdum deyip tekrar indirip denedim yine aynı. Formül çubuğunda "AGGREGATE" var, ondan olabilir mi acaba? Diğer fonksiyonlar Türkçe isimlendirilmiş, bir tek o dikkatimi çekti. Başkaca fikrim yok. Tekrar bakmak isterseniz sizin yüklediğiniz dosya hâlâ kullanılabilir durumda. Saygılar.