Kred Kartı sliplerine Vade Takibi

Excel Vers. ve Dili
office 2007 TR
iyi günler,
ilk mesajımı size danışarak sormak istiyorum. diğer sorular gibi umarım benim soruma da cevap bulrsunuz.

excel de kredi kartı sliplerinin aylık toplamını ve vadesi gelenleri gösteren bir çalışma yapmak istiyordum ama bir türlü beceremiyorum

örnek olarak;

01.07.2008 tarihinde 1.000 ytl'lik bir işlem yapılır ve 28 gün sonra hesaba geçer. diğer bir başka banka kartı ile 500 ytl'lik işlem yapılır ve 32 günde hesaba geçer

burada poss cihazı ile kart aynı bankanınsa 28 günde hesaba geçiyor ama farklı banka kartı ise 32(ortalama) günde hesaba geçiyor.

gün içinde farklı miktarlarda ve farklı banka kartlarıyla işlem yapıldığı için aylık devir işlemlerini gösteren bir çalışma nasıl elde edebiliriz.

yardımcı olursanız sevinirim teşşekkürler

Excel Vers. ve Dili
office 2007 TR
ekteki listeye bakarsanız daha iyi anlatmış olurum.

Excel Vers. ve Dili
office 2007 TR
way be. hiç kimse cevap veremedi, tebrikler forum halkına (?)

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
Eğer bir tabloda soru tam net değilse cevap almanız da o oranda yok yada gecikmeli olur.
Eki inceleyin.
Tablodan anladığım 2 banka hs olan bir tahsilat makineniz var yada tersi 2 adet kredi kartınız var. A sütunundaki tarihlerde harcama yada satış yapıyorsunuz bu tarihten itibaren 28 ve 40 gün ötelemeli oluşan borç yada alacak miktarlarının toplamını ilgili tarihin karşısında görmek istiyorsunuz.
Peki hesap kesim tarihi ne?
Eğer doğru algılamadıysam gerekli yönlendirmeyi yaparsanız gerekeni yapmaya çalışırım.
Not: tabloda belirttiğiniz eski tarihten kastınız ne?
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
office 2007 TR
tamda umudumu kesmişken yardımcı oldunuz teşekkürler harikasın Muygun, ben bunu daha da geliştirmeye çalışacam. sağolun.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
slm

Sanırım dosyanın link gitmiş dosya elinizde duruyosa tekrar yayınlarmısınız.