Kredi kartı takipi yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Merhabalar öncelikle geçmiş dönemdeki yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. BU seferki durumum biraz daha vahim gibi görünüyor bir türlü beceremedim. ekte kelmiş olduğum dosyada sarı ile işaretlediğim bölümü listelemek istiyorum bu mümkünmü dosya içinde detaylı isteğimi belirttim yardımlarınız için tekrarda teşekkürler.

Ekli dosyalar

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhabalar öncelikle geçmiş dönemdeki yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür etmek istiyorum. BU seferki durumum biraz daha vahim gibi görünüyor bir türlü beceremedim. ekte kelmiş olduğum dosyada sarı ile işaretlediğim bölümü listelemek istiyorum bu mümkünmü dosya içinde detaylı isteğimi belirttim yardımlarınız için tekrarda teşekkürler.
Merhaba
G3 hücresine
Kod:
=EĞER(SATIRSAY($G$3:G3)>PARÇAAL($E$2;1;MBUL(".";$E$2)-1)*1;"";TARİH(YIL($F$2);
AY($F$2)+SATIR(A1);GÜN($F$2)))
H3 hücresine
Kod:
=EĞER(SATIRSAY($H$3:H3)>PARÇAAL($E$2;1;MBUL(".";$E$2)-1)*1;"";$H$2/PARÇAAL($E$2;
1;MBUL(".";$E$2)-1)*1)
Bu formüüleri yazın ve aşağıya doğru çoğaltın.
Eki inceleyin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
evet çok teşekkür ederim ellerinize ve emeginize sağlık Allah razı olsun. Yalnız birde mesela ben bunu maximum kart geçişlerini göstererek örnek vermiştim maximum ile anlaşmamız taksitlere 31 gün ekleyip öyle geciyor. Ama bonus kartlarda ise ilk taksit 40 gün ondan sonraki taksitler 30 gün sonra geciyor mesela bonusu sectiğimde kart olarak ilk taksiti çektiğim günün üzerine 40 gün koyması lazım ve sonraki takistlerede 30 gün ekleyerek gitmesi gerekiyor bunu nasıl yapabılırız.

asi_kral

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
evet çok teşekkür ederim ellerinize ve emeginize sağlık Allah razı olsun. Yalnız birde mesela ben bunu maximum kart geçişlerini göstererek örnek vermiştim maximum ile anlaşmamız taksitlere 31 gün ekleyip öyle geciyor. Ama bonus kartlarda ise ilk taksit 40 gün ondan sonraki taksitler 30 gün sonra geciyor mesela bonusu sectiğimde kart olarak ilk taksiti çektiğim günün üzerine 40 gün koyması lazım ve sonraki takistlerede 30 gün ekleyerek gitmesi gerekiyor bunu nasıl yapabılırız.
Bunu şöyle izah edeyim. Eğer fonksiyonu ile bunu yapamayız çünkü 7'den fazla kart mevcut hangi karta nasıl taksit yapıyor bunu bir sayfaya yazın ve gönderin ona göre yeni bir çalışma yapayım. Formülleri yeniden düzenliyeyim.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-02-2022
Asi_kral_1967 yukarıdaki çalışmada işyeri pos takip için gerekli düzenlemeleri yapabilirmisiniz? açılır kutular aktif değil sanırım. ilgileniseniz sevinirim. teşekkürler.