- Excel Vers. ve Dili
- exel 2007
Değerli üstadlar, exelde yeniyim ve sizden yardım bekliyorum. Bu da ilk mesajım. İlimizde yapılacak olan kros yarışması için acizane birşeyler geliştirdim fakat bir noktada takılıp kaldım.
Milli Eğitim Bakanlığının bu konudaki yarışma şartlarını da ekteki dosya içerisine ekledim.
Durumu kısaca şöyle izah edeyim. Yarışan öğrenciler Takım ve Ferdi olmak üzere ikiye ayrılıyor. Fakat aynı anda koşuyorlar. Yarış başlamadan önce Takım adına mı ferdi olarak mı koşacaklarını bildiriyorlar. Takımlar 4 atletten oluşuyor ve ilk 3 atletin geliş sırası puan olarak kabul edilip toplanarak Takımın puanı elde ediliyor. Eğer 3 atlet yarışı bitirememişse Takım puanı hesaplanmıyor.
En son çıktı olarak Okul adı ve atletlerin toplam puanları veriliyor.
Lütfen yardım eder misiniz? Kros için 2 gün kaldı. :redface:
Milli Eğitim Bakanlığının bu konudaki yarışma şartlarını da ekteki dosya içerisine ekledim.
Durumu kısaca şöyle izah edeyim. Yarışan öğrenciler Takım ve Ferdi olmak üzere ikiye ayrılıyor. Fakat aynı anda koşuyorlar. Yarış başlamadan önce Takım adına mı ferdi olarak mı koşacaklarını bildiriyorlar. Takımlar 4 atletten oluşuyor ve ilk 3 atletin geliş sırası puan olarak kabul edilip toplanarak Takımın puanı elde ediliyor. Eğer 3 atlet yarışı bitirememişse Takım puanı hesaplanmıyor.
En son çıktı olarak Okul adı ve atletlerin toplam puanları veriliyor.
Lütfen yardım eder misiniz? Kros için 2 gün kaldı. :redface:
Ekli dosyalar
-
703.1 KB Görüntüleme: 8
Son düzenleme: