"Kullanmaya yetkili değilsiniz" Uyarısı???

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Yoğun bir şekilde excel kullanırım, ve başıma çok enteresan birşey geldi. Devamlı kullandığım bir excel tablosunu birgün açmaya çalıştım ve kullanmaya yetkili değilsiniz uyarısı aldım. Şifre sorup duruyor. Aynı çalışmayı bir başka pc de açtığımda hiç bir sorun olmadan açılıyor. Çalışmanın herhangi bir şiifresi yok. Ancak bnm pc'mde böyle bir uyarı veriyor. Çözüm önerisi olan var mıdır? Benim için çok önemli, yardımcı olacak kişilere şimdiden çok teşekkürler.
Saygılarımla
Mete

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Dosyamı ekleyemiyorm, cünkü iş yeriyle ilgili çok gizli bilgiler mevcut içerisinde. Eklemden yardımcı olmanız mümkün mü?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Dosyanızda makro varmı?

Varsa "AUTO_OPEN" ya da "ThisWorkbook" bölümlerinde buna sebep olan kodlar olabilir. Bu bölümleri inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Korhan merhaba,

Dosyada makro bulunmamakta. Söylediğiniz yerlere girmeye çalıştım ancak, bulamadım bu alanları.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Tekrar merhaba,

Korhan beyin söylediği "thisworkbook" kısmını ararken, visual basic sekmesine tıkladım. burada bilinçsizce bazı yerlere girip çıktıktan sonra, çalışma kendiliğinden düzeldi. Ne yaptığımı inanın bilmiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılar

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Düzeltiyorum, sorunum tüm makroları disable edince düzelmiş, yeni farkettim.

ALTINYAYLA

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-01-2029
Korhan merhaba,

Dosyada makro bulunmamakta. Söylediğiniz yerlere girmeye çalıştım ancak, bulamadım bu alanları.
Dosyada makro bulunmamakta diyorsunuz sonrada makroları etkinleştirince düzeldi diyorsunuz. İlginç...