Kurala göre hücreyi renklendirmek

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım şu arkadaşlar
İşeyerimde personellerin giriş çıkış saatlerini günlük olarak çıkartıyorum.Ama gelenlerin geliş saatine göre geç kalmışlarsa belirli bir süre kırmızı erken girdilerse belirli bir süre yeşil olarak renklendirmek ve gene çıkışta belirli bir süre erken çıkanları kırmızı ,belirli bir süre geç çıkanları yeşil olarak renklendirmek istiyorum.Tabloda daha rahat anlayacağınızı düşündüğüm için ekte dosyayı gönderiyorum.Yardımlarınızı rica ediyorum Teşekkürler,

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım şu arkadaşlar
İşeyerimde personellerin giriş çıkış saatlerini günlük olarak çıkartıyorum.Ama gelenlerin geliş saatine göre geç kalmışlarsa belirli bir süre kırmızı erken girdilerse belirli bir süre yeşil olarak renklendirmek ve gene çıkışta belirli bir süre erken çıkanları kırmızı ,belirli bir süre geç çıkanları yeşil olarak renklendirmek istiyorum.Tabloda daha rahat anlayacağınızı düşündüğüm için ekte dosyayı gönderiyorum.Yardımlarınızı rica ediyorum Teşekkürler,
Dosyayı koymayı unutmuşum tekrar ekledim

Ekli dosyalar

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Koşullu Biçimlendirme > Kuralları Yönet kısmına bakınız.

Excel Vers. ve Dili
2007
sorun devam ediyor

Tekrar merhab a arkadaşlar,

şu yazmış olduğun formülde "=VE(D3="2.vardiya";B3>ZAMAN(13;45;0))" 2.vardiya yazan yeride elle 2.vardiya yazmayıp mesela 2. sayfada bir tablodan aldırabilirmiyiz.Vardiya başlangıç bitiş saatleri yazar oradada.
Birde bu satırlar tabloda olduğu gibi 4 satır değil.150 satır personel var.Aşağıya doğru nasıl uzatacağız.Formülü çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler,

Excel Vers. ve Dili
2007
Vardiya tablo

Arkadaşlar ,
anlatamamış olabilirim bu sebepten yapmak istediğim tabloyu gönderiyorum ekte.
G hücresi giriş saatleri H hücresi çıkış saati.
Vardiyalar sayfasından vardiya bilgisi alınabilir.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Ekli dosyalar