kurtarılan sayfa

Excel Vers. ve Dili
office xp
kullandığım muhasebe programından exel e veri yolladığımda aldığım sayfa ekte yolladığım dosya gibi olmaktadır. bana yardımcı olursanız sevinirim.Ek olarak yolladığım dosyadaki c15-c292 d15-d292 f15-f292 g15-g292 arasını kopyalayıp
farklı bir çalışma sayfasına almasını istiyorum bunun için bir formül vardır sanırım.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
office xp
bu soruma cvp alamayacağım sanırım.sayfa yapısını geçtim kopyalama işine bir çözüm bulalım bari.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Şu kodları kullanabilirsiniz.
Range("C15", "D292").Copy ' C15 kopyalanacak alanın başlangıç hücresi D292 ise bitiş hücresidir. Bu iki hücre ve arasındakiler kopyalanıyor
Sheets("Sayfa2").Range("A1").PasteSpecial ' Sayfa2 adlı sayfanın A1. Hücresine yapıştırılıyor.

Excel Vers. ve Dili
office xp
ilginize tesekkur ederim.belki benim yapamayışımdan kaynaklanıyo olabilir ama dediğiniz işlemi yapamadım. örnek yollamanız mümkünse sevinirim.:rolleyes:

Excel Vers. ve Dili
office xp
sayın alpi emeğinize ve yüreğinize sağlık ancak aldığım örnek dosya kullanma amacıma uymuyo sebebi ne gelince bu dosyanın üzerine yeni yolladığım veri geldiğinde yazdığımız kodlar silindiği için eski haline dönüyo.benim asıl istediğim bu çalışma kitabına diilde burdan bilgiyi alacak olan çalışma kitabına formül yazmak. 2 farklı çalışma kitabı A kitabı verinin ham olduğu yani prg den alınmış şekli b kitapçığı ise A kitabından sadece C D F G SUTUNLARININ 15 ile 315. satırlarının arasını alacak.bunun için formül yazabilirseniz beni büyük bi yükten kurtaracaksınız.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Yapmak istediğiniz şeyi şu şekilde anladım doğru mudur?

Bir uygulama geliştireceğiz bu uygulama bir dosyadaki verileri alıp bir başka dosyaya kaydedecek. Doğru anlamış mıyım?

Eğer yanlışsa daha açık bir şekilde sorunuzu sorunuz, doğruysa bile daha açıklayıcı olunuz.

Excel Vers. ve Dili
office xp
sn yurttaş tam istediğim olmuş çok teşekkür ederim. :eek:k::