Linkler çalıştırılamıyor

Excel Vers. ve Dili
ex(el 2003
Türkçe
Normal sayfalarda verdiğim linkler önceden çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Şöyle bir hata veriyor: "İşlem, bu bilgisayardaki kısıtlamalar nedeniyle iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinize danışın."

Bu sorunun çözümü için ne yapmalıyım arkadaşlar?

X

xxrt

Misafir
Link cümlenizden dosya yolu olarak anlıyorum ve link olarak verdiğiniz dosya adı/yeri vs..kontrol ettinizmi?Aynı yerinde duruyormu?

Excel Vers. ve Dili
ex(el 2003
Türkçe
kendi içinde de link verilebiliyor ve oradakileri bile açmıyor. ayrıca dosyalar da yerinde. ağdaki diğer bilgisayarda hiç sorun çıkarmayan dosyalar kullandığım bilgisayarda çıkarıyor.
linklerin hepsi excel dosyası içinde. ilginiz için teşekkür eder devamını beklerim :lol:

aliakgul

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-08-2025
örnek dosya eklersen daha iyi olur...

Excel Vers. ve Dili
ex(el 2003
Türkçe
başka bilgisayarlarda çalışıyor... sanırım sorun windws xp pro ile ilgili. böylece sorunun yeri de yanlış olmuş oluyor. yani dosya eklesem de sorun çözülmeyecek. yine de örnek dosya ekleyeyim.

X

xxrt

Misafir
Bende köprü çalışıyor.
Pek araştıramadım ama Excel'in yardım bölümüne köprü yazdım aşağıdaki sonuçlar geldi.Sizinle ilgisi olabilir.
Kısıtlı izni olan bir belge, çalışma sayfası veya sunu üzerindeki izinlerinizi görmek istiyorsanız, Paylaşılan Çalışma Alanı görev bölmesindeki Durum sekmesini ve sonra İznimi görüntüle bağlantısını tıklatın.

Excel Vers. ve Dili
2007
internet explorer'ı varsayılan tarayıcı yap. Ben problemi öyle çözdüm.