Necdet bey nasıl teşekkür etsem bilemiyorum çok teşekkürler.
Tam istediğim gibi biraz yavaş ama benim diğer türden arama yaptığımdan daha hızlı işimi kesinlikle görüyor.
Ya inanın çocuk gibi nasıl seviniyorum sormayın 3 ahftadır bununla uğraşıyorum çok makbubele geçti elinize yüreğinize sağlık
esen kalın
23 Nisanda önerdiğim çözümde bilgim o kadardı, bende forum sayesinde öğrenince, bildiğimi sizin sorunuzda çözmek istedim.
Belki hızlandırmak için farklı yöntemler olabilir. Öğrendikçe de paylaşırız bilgimizi.
Listelediğiniz veri sayısı çok fazla olduğu için FIND arama yöntemi ne kadar hızlı olsada ağır çalışacaktır. Bunun yerine bir arama kutusu ekleyip hazır listelediğiniz ürünü ListBox üzerinde bulup seçtirdiğimizde daha hızlı sonuca gidebilirsiniz.
Dosyanız üzerinden gerekli düzenlemeleri yaptım. İncelermisiniz.
Korhan bey selamlar.
Elinize sağlık haklısınız daha hızlı olmuş. Necdet bey benim çalışmamı değiştirmiş daha estetik olmuş o çalışma üzerinde uygalayabilrmiyiz bu çalışmanızı ben bir kaç deneme yapıcam takıldığ yerde yardım istiyecem
Teşekürler esen kalın
Çok güzel elinize sağlık mükemmel olmuş inanın bu bir çok firmanın işine yarayacak hızlı teklif çalışma dosyası olacak
Yanlız bir sorunum var Liste (D) stunun daki fiyatlar 999,00 ytl teklif te çıkıyor.
1000.00 ytl çıkmıyor.
Nereyi düzelmemmiz gerekiyor.
Son eklediğim dosya üzerinde Liste isimli sayfadaki en son kayıdın D sütununa 1000 yazdım daha sonra Teklif sayfasından seçim yaptım ve değeri görebildim. Bende bir sorun görünmüyor.
Korhan bey değerli vaktinizi alıyorum ama benim foruma gönderdiğim ilk çalışmada sorun yok görünüyor.
Necdet beyin gönderdiği çalışmada görünüyor.
Sizin ilk gönderdiğinizde görünmüyor.
Necdet beyin çalışmasının üzerine yaptığınız çalışmada görünüyor. pc kaynaklanan olsaydı herhalde diğerlerini göremzdim gibi geliyo benimde aklıma gedli baktım hatta ytl eklemiştim.
sanki kod içerisinde var gib diyecem ukalalık yapmış olmayayım aslıında önemlimi ellede girebilirim ama bir şeyler eksik kalacak gibi kalsın istemiyorum sizede zahmet veriyorum kusura bakmayın
Esen kalın
Korhan Bey'e teşekkür ederim, sayesinde birşeyler daha öğrenmiş olduk, şimdi sıra bunu pekiştirmekte.
Bir de Korhan Bey kodları dümdüz yazmasa anlaşılması daha kolay olacak.
Sayın mami67, gördüğüm kadarıyla sorun hücrenin biçimi. Biçimi düzelttiğinizde herhangi bir sorun kalmaz.
Necdet bey her türlü deüzeltmeyi yaptım fakat düzelmedi aynı hücreye 1.000,00 ytl den küçük tutar gireseniz sorun yok
Tabi hücreye elle giriş yapasanız sorun görünmüyor. ListView üzerinde 1 olarak görünüyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.