HACI46
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- windows 10 Pro TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-04-2025
Arkadaşlar Cümleten Selamlar.
VBA çalışmalarına ListBox a çağırdım verileri, ListBox Sütunların da Verilerin (Sola; Ortaya; Sağa) yaslama Biçimlendirmesi hakkında bilgilendire bilimisiniz.
Aşağıda Örnek liste resmin de ki Belirlediğim Sütunları, Sola veya Sağa yaslamak yada ortalamak istiyorum.
Örnek Resimde 9 Sütunlu Listem var ;
UserForm = FrmFatura
LitBox = LstFatura
1. Sütun için Nasıl bir kod yazmalıyım,
2. Sütun için Nasıl bir kod yazmalıyım
.
.
5. Sütun için Nasıl bir kod yazmalıyım
Birde Listeye çağırdım verilerin , Örnek resimde işaretli 'Miktar' Sütunundaki, Kaç satır veri varsa hepsini, Nasıl bir kodla (*-1) la Negatif e çevirebilirim. Bu liseyi de
Seehts("FaturaTMP") Sayfasına Negatif li şekil de atabilirim.
Bir kaç yol denedim ama başarılı olamadım, Verinin kaynağı Pozitif olduğundan gittiği, attığım yerde de Pozitif e Dönüyor.
Yardımlarınızı bekler herkese sağlıklı günler dilerim. Selamlar
VBA çalışmalarına ListBox a çağırdım verileri, ListBox Sütunların da Verilerin (Sola; Ortaya; Sağa) yaslama Biçimlendirmesi hakkında bilgilendire bilimisiniz.
Aşağıda Örnek liste resmin de ki Belirlediğim Sütunları, Sola veya Sağa yaslamak yada ortalamak istiyorum.
Örnek Resimde 9 Sütunlu Listem var ;
UserForm = FrmFatura
LitBox = LstFatura
1. Sütun için Nasıl bir kod yazmalıyım,
2. Sütun için Nasıl bir kod yazmalıyım
.
.
5. Sütun için Nasıl bir kod yazmalıyım
Birde Listeye çağırdım verilerin , Örnek resimde işaretli 'Miktar' Sütunundaki, Kaç satır veri varsa hepsini, Nasıl bir kodla (*-1) la Negatif e çevirebilirim. Bu liseyi de
Seehts("FaturaTMP") Sayfasına Negatif li şekil de atabilirim.
Bir kaç yol denedim ama başarılı olamadım, Verinin kaynağı Pozitif olduğundan gittiği, attığım yerde de Pozitif e Dönüyor.
Yardımlarınızı bekler herkese sağlıklı günler dilerim. Selamlar
Ekli dosyalar
-
197.6 KB Görüntüleme: 12