ListBox'a göre veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003
combobox'a göre veri aktarımı

Arkadaşlar;

Ben bir kayıt formu yapmak istiyorum...Belli bir yere kadar yaptım ama listboxa göre veri aktarımı yapamadım...forma girdiğim bütün bilgiler 2nci sayfada istediğim yere atışıyor ama ben 1nci sayfada bulunan isimleri listbox'ta görüp kişiye göre kayıt yapmak istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Arkadaşlar;

Ben bir kayıt formu yapmak istiyorum...Belli bir yere kadar yaptım ama listboxa göre veri aktarımı yapamadım...forma girdiğim bütün bilgiler 2nci sayfada istediğim yere atışıyor ama ben 1nci sayfada bulunan isimleri listbox'ta görüp kişiye göre kayıt yapmak istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Sayın all per,
Sorunuzda Listbox da görüp kişiye göre kayıt yapmak istiyorum diye yazmışsınız ancak ;
Formunuzda Listbox değil bir combobox var anladığım kadarıyla combobox tan isimler seçilecek.
Ekteki dosyayı inceleyiniz. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
sanırım haklısınız...

dosyayı inceledim ama sanırım tam istediğim gibi değil...çünkü tüm bilgiler yine aynı sayfaya kaydediliyor...ben herkes için ayrı sayfalara kayıt yapmak istiyorum. Yani her bir kişiye ait bilgiler onların kendine ait sayfalarında olsun...Bunu nasıl yapabilirim acaba?

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın Kuman ;

ilginize teşekkür ederim ama maalesef yine ama diyorum...bu da farklı bir bakış açısı işimi görür ama bütün kayıtları deneme sayfasına atıyor...kendi adımda bir kayıt eklediğimde onun da bilgilerini deneme sayfasına atıyor...eğer mümkünse bu konuya el atabilirmisiniz?

Excelmy

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
Sayın all per
Gerekli düzeltme yapılmıştır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
teşekkür ederim Sayın Kuman;
istediğim olay budur...teşekkür ederim...