Deneme sınavı sorularının analizi için bir excel dosyası hazırlamak istiyorum. Ekte örnek bir dosya var. Bu dosyada yapmak istediğim her dersten konularına göre doğru yanlış sayısını hücrelere yazabilen bir form hazırlamak. Yanlız her dersin bir önceki dersin konu bitiminden 1 satır sonra başlaması gerekiyor. Bunu yapmak için ilk aklıma gelen forma bir listbox ekleyip kullanıcının konu girişlerini ilk önce listboxa ekletip sonra topluca excel hücrelerine aktarmak geldi. Tabstrip ile de dersleri ayırmayı düşündüm.
Forumda listbox a hep rowsource ile sayfadaki veriler alınıyor. Benim istediğim verileri önce listbox a yükleyip. Sonra topluca sayfaya yazdırmak. İnşallah anlatabilmişimdir. Yapmak istediğim sayfanın şekli de dosyada var. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Forumda listbox a hep rowsource ile sayfadaki veriler alınıyor. Benim istediğim verileri önce listbox a yükleyip. Sonra topluca sayfaya yazdırmak. İnşallah anlatabilmişimdir. Yapmak istediğim sayfanın şekli de dosyada var. Yardımcı olursanız memnun olurum.