Listbox'da sadece seçili olanda değişiklik

Barons

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-01-2040
merhaba
Excelde Bazı noktalarda insan tıkanıyor ve işte o noktada bu forum gerçekten insanın imdadına yetişiyor.1-2 gündür bir programla uğraşıyorum,,rahatsızlığım olduğu içinde bazen zihnimi toplamada sıkıntım oluyor ama öncelikle ciddi uğraş veriyorum ve tamam artık tıkandım dediğimde foruma başvuruyorum.
Ekteki dosyada ilk açılışta şifre giriliyor ve şifre doğru ise bir userform açılıyor ve bu userformda bir listboz var .Bu listboxdada sadece doğru şifre ile girilen şahsa ait yapılması gereken işler var.Burada şahıs "tamamlanma tarihi" denilen textboxa veri girdiğinde iş tamamlanmış anlamına geliyor.İşte tam sorun burada;
şöyleki: kaydet dediğimde tamamlanma tarihini atıyor ama sonrasında listbox'a tüm verileri yani diğer şahısların verilerinide getiriyor.Oysa ben sadece o şahsın verisinde değişiklik yapmasını ve kendisinin dışındaki şahıslara ait diğer verilerin görünmesini istiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdidedn teşekkür ve dualarımı gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Barons

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis 365
06-01-2040
Son cümlem yanlış olmuş."Oysa ben sadece o şahsın verisinde değişiklik yapmasını ve kendisinin dışındaki şahıslara ait diğer verilerin görünmesini istiyorum" görünmesini değil,görünmemesini istiyorum.Özür.

Excel Vers. ve Dili
2003
2007
Günaydın,

Şifre olmadığı için dosya açılmıyor..

Barons

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis 365
06-01-2040
cüneyt Bayrak
şifre:a141

Barons

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis 365
06-01-2040
unutmuşum kusura bakmayın

Barons

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Ofis 365
06-01-2040
Sn Levent beyin bir yazısında Listbox da filtreleme özelliği olmadığını okumuştum.