listbox'in 2 sütununa ytl seklinde format

Katılım
7 Nisan 2005
Mesajlar
42
slm
LISTBOX4. TOPLAM 5 SUTUN DAN OLUSUYOR.
BUNUN SON IKI SUTUNUNU " 000.000,00 YTL "SEKLINDE BIÇIMLEMEK IÇIN YARDIMLARINIZ LÜTFEN. TESEKKÜRLER.

2. LABEL1 DE GÃ?RÜNEN RAKAMI LABEL2 DE YAZIYA NASIL DONUSTÜREBILIRIM

COK TESEKKURLER. :arkadas: :dua:
 
X

xxrt

Misafir
Son iki sütuna nerden veri alıyorsanız o Hücreyi biçimlendirseniz olmuyormu?

bir örnek vereyim üzerinde denersiniz..
E1 Hücresindeki değer için.

ListBox1.AddItem Format(Cells(1, 5), "##,##.00") & "YTL"
 
Katılım
7 Nisan 2005
Mesajlar
42
ben bu sütunlardan ilkine label35 ten veri al1yorum.
label35 e bu kodu uyarlamaya çal1st1m olmad1
2. sutuna ise textbox3 teki adet verisi ile bu label35 teki ytl olmas1 gereken say1n1n çarp1m1n1 ekliyorum.

Yani bunlardan birisi label içinde
digeri ise "textbox3 * label35" in sonucu
tesekkürler.
 
Üst