listbox'ta tıklayınca ilgili satırı başka sayfaya aktarmak ve satırı silmek.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.hocalarım ve arkadaşlarım;

yapmak istediğim bir dosyada iki adet sayfam olacak. birinci sayfada verilerim olacak diğer sayfam boş olacak. yapmak verilerimin bulunduğu sayfadaki userform üzerinde listbox'da bulunan satırlardan herhangi birisini tıkladığımda ilgili satırdaki veriyi boş olan sayfaya aktarmak.buraya kadar sorun yok.
benim yapmak istediğim listboxdaki satırı boş sayfaya aktardığımda veri sayfasındaki o satırın silinmesi fakat altındaki satırların silinen satırın yerine kaymaması. daha sonra boş sayfaya attığım veriyi yine boş sayfanın listbox'ına tıkladığımda boş sayfadan silinip veri sayfasındaki aynı satıra (yani boş bekleyen satıra) geri almak.
yardımcı olabilirmisiniz lütfen.ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Anladığım kadarı ile Bir dosya yaptım.
Bir denermisiniz?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.sezar hocam elinize ve emeğinize sağlık tam istediğim gibi olmuş. teşekkür ederim ilginiz için.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.sezar ve arkadaşlar; örnek aslında benim istediğim şekilde olmuş fakat sorun benim sekiz sütunluk bir verim olduğu halde bunun sadece birinci sütununu alması. yani verinin sadece sıra numarasını diğer sayfaya aktarıyor veriye ait 7 sütunluk bilgi olduğu yerde kalıyor. verileri de diğer sayfaya atması için nasıl bir işlem yapmalıyım.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba arkadaşlar;
yukarıda bahsettiğim konu üzerine fikri olan arkadaşlarım lütfen yardım edebilirlermi.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.hocalarım ve arkadaşlarım

lütfen bu konuya bir el atın da bitireyim. yoksa pazartesi ISO 9001 dış denetimde uygunsuzluk yiyeceğim. ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba
Ekli dosyayı bir denermisiniz?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.sezar teşekkür ederim ilginiz için.çok işime yaradı emin olabilirsiniz. elinize sağlık.