Listboxta veri aktamamıyorum.

Excel Vers. ve Dili
XP Office 2003
Arkadaşlar ekte göndermiş olduğum dosyada yapmak istediğim. izin devrinde listbox içinde yazılı olan kişilerin izin devrinde ve buyılki izin hakklarında yazılı textboxlardaki bilgileri veri sayfasındaki G.Yılki izni ve Bu Yılki izni ile değiştirmek istiyorum yıl sonlarında bu konuda yardımcı olurmusunuz.

http://uploaded.to/?id=1ysldl

Şifresi Musa Kullanıcı Adı Musa

S

Skorpiyon

Misafir
Saygın saglik29,

Sorunuz net değil. Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz.

Bir de izindevri formunuza geçişi nereden (veya hangi butondan) yapıyorsunuz ? Ben bir bağ göremedim.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın saglik29,

Ekli dosyayı inceleyiniz. İstediğiniz bu mudur ?

Bir de mesajlarınıza dosya eklerken, mesaj yazdığınız yerin altında "Gelişmiş Moda Dön" butonuna tıklayın, açılan sayfada aşağıda "Dosya Ekle veya Sil" butonu var. O butona tıklayarak dosyalarınızı ekleyebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
XP Office 2003
Sağolun Hocam Buda. Birde Listbox içindeki tüm kişileri bir anda aktarım nasıl yapabilirm. mümkün mü?.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın saglik29,
Bu söylediğinizin yapılabilmesi için öncelikle değişikliklerin kayıtlı olması gereken başka bir yer olmalı. Nasıl anlatayım bilemiyorum. Ama bu listbox örneği ile bu anlattığınız mümkün değil.

Siz listbox'ta personele tıklıyorsunuz, bilgiler forma geliyor, değişiklikleri yapıyorsunuz ve bu değişiklik aktarılıyor. Ama derseniz ki ben bu değişiklikleri daha önceden başka bir sayfada yaptım, ordan aktarabilirmiyiz ? O zaman bu mümkün derim.

Excel Vers. ve Dili
XP Office 2003
Hocam yapmış olduğumuz çalışmada sadece bu çalışmanın excel sayfası gözükmesin başka excel sayfası açtığımızda ikisi beraber çalışma imkanı yok mudur.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın saglik29,

İsteğinizi tam olarak anlayamadım. Mevcut dosyanızı çalıştırdığınızda excel kitabı gizlenmekte ve sadece formlar görüntülenmekte. Bunun üzerine yeni bir excel kitabı açarsanız zaten görünür durumda olacaktır. Sizin istediğiniz nasıl bir şey ?

Birde sorularınızı genel olarak sorunuz ki, cevap vermek isteyenler de cevap verebilsinler. Şahsa yönelik sorularınızda cevap vermek isteyenler bile saygısızlık olmaması için cevap veremeyebilirler ve sorunuz da bizim gözümüzden kaçabilir.