Listboxtan satır silme

Private Sub CommandButton2_Click()
If MsgBox(ListBox1.Text & " adlı kişiye ait bilgiler silinecektir, emin misiniz?", vbYesNo, "Personel Silme") = vbYes Then Rows(ListBox1.ListIndex + 1).Delete
End Sub

yukarıdaki makro ile kaydı silebiliyorum ama sayfa2 ve ücte bulunan aynı kayıtları silebilmek için ne gibi değişiklik yapmak gerekiyor. yardımcı olacak üstadlara şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
sheets

If MsgBox(ListBox1.Text & " adlı kişiye ait bilgiler silinecektir, emin misiniz?", vbYesNo, "Personel Silme") = vbYes Then Rows(ListBox1.ListIndex + 1).Delete
End Sub

yukarıdaki makro ile kaydı silebiliyorum ama sayfa2 ve ücte bulunan aynı kayıtları silebilmek için ne gibi değişiklik yapmak gerekiyor. yardımcı olacak üstadlara şimdiden teşekkürler
arkadaşım rows kodunun başına sheets("sayfaismi") koyman yeterlidir...

Mümkünse 3 sayfa için uyarlayabilirmisiniz benim düzelteme işlemimde hata verdi. (Sayfa30,Sayfa31,Sayfa32 için)

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
kod

End Sub
bu satırı
If MsgBox(ListBox1.Text & " adlı kişiye ait bilgiler silinecektir, emin misiniz?", vbYesNo, "Personel Silme") = vbYes Then
Sheets("sayfa30").Rows(ListBox1.ListIndex + 1).Delete
Sheets("sayfa31").Rows(ListBox1.ListIndex + 1).Delete
Sheets("sayfa32").Rows(ListBox1.ListIndex + 1).Delete
End If
End Sub
bu şekilde değiştirip dener misiniz...