Liste Başlarını Sayfa Başı Yazdırma

Excel Vers. ve Dili
2010 pro plus türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-06-2024
Aynı Çalışma Sayfasında Kişilere ait birden çok liste var. Bu listeleri tek seferde yazdırmak istiyorum. Yani her kişinin listesini ayrı yazdıracak başkasının listesi ile karıştırmayacak. Bunu yapmanın yolu nedir, makro kullanmak gerekiyor sanırım değil mi? Yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Filtre ve Üste Yinelenecek Satırlar'ı deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
2010 pro plus türkçe
02-06-2024
Filtre ve Üste Yinelenecek Satırlar'ı deneyiniz.
Filitre kullanmayı biliyorum ama bu işi filitrleme ile nasıl yapılacağı konusunda en ufak bir kıvılcım yok beynimde malesef. Acaba sorun anlaşılmadı mı? Sorun istediğim şekilde yazdıramıyorum. Yani farklı insanların küçükbaş hayvan listeleri var. Bir listenin başı öteki listenin sonuna geçmiş şekilde olduğu için sorun yaşıyorum. Bir listenin sonu geldiğinde, diğer listenin başını bir sonraki boş sayfadan başlasın istiyorum

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
06/10/2023
Filitre kullanmayı biliyorum ama bu işi filitrleme ile nasıl yapılacağı konusunda en ufak bir kıvılcım yok beynimde malesef. Acaba sorun anlaşılmadı mı? Sorun istediğim şekilde yazdıramıyorum. Yani farklı insanların küçükbaş hayvan listeleri var. Bir listenin başı öteki listenin sonuna geçmiş şekilde olduğu için sorun yaşıyorum. Bir listenin sonu geldiğinde, diğer listenin başını bir sonraki boş sayfadan başlasın istiyorum
Merhaba
bayhekim81

sorunuzu yanlış anlamadımsa ekte dosyanızı ayarladım. Şayet doğru ayarladımsa tamam deseniz size nasıl yapıldığını açıklarım

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 pro plus türkçe
02-06-2024
Merhaba
bayhekim81

sorunuzu yanlış anlamadımsa ekte dosyanızı ayarladım. Şayet doğru ayarladımsa tamam deseniz size nasıl yapıldığını açıklarım
Evet tam istediğim gibi olmuş, yazdırmaya hazır. Nasıl yapılıyor? Makro kullanarak mı? Yoksa daha basit pratik bir yöntemi mi var?

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
06/10/2023
Evet tam istediğim gibi olmuş, yazdırmaya hazır. Nasıl yapılıyor? Makro kullanarak mı? Yoksa daha basit pratik bir yöntemi mi var?
Merhaba sorun çözüldüğü için memnun oldum.
Sayfa düzeninden ilk kişinin yazdırılacak alanını seçin yazdırma alnının belirleyi seçin. ondan sonra sırayla yazacağınız alanı seçip yazdırılacak alanına ekle yaparak kaç kişi ise bu şekilde her kişi bilgisini ayrı ayrı yazdırabilirsiniz. Hayırlı geceler diliyorum.