liste oluşturma satır ekleme

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
listenin içine altaki sütundan hangisine yazarsak yazalım otomatik alta satır ekliyor yazdıkca liste uzayıp gidiyor

bu özelliği 2007 de yapılmıyormu veya nasıl oluyor

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
18.06.2019
Excel hocalarım bu konu hakkında bana bilgi lazım yardımcı olan yokmu başlığımı yanlış açtım veya anlaşılmayan konumu var excel 2003 deki liste oluşturma özelliğini kullanarak bir taplo hazırlamıştım ve alta yazdıkca toplam satırını kaydırıyordu yeni satır ekliyordu 2007 de bu nasıl oluyor

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

Tablo oluşturma
Tablo oluşturmak için iki yoldan birini kullanabilirsiniz. Varsayılan tablo stilinde bir tablo ekleyebilir veya verilerinizi kendi seçtiğiniz bir stilde tablo olarak biçimlendirebilirsiniz.

Tablo ekleme
Çalışma sayfasında, tabloya eklemek istediğiniz hücre aralığını seçin. Hücreler boş olabileceği gibi veri de içeriyor olabilir.
Ekle sekmesinin Tablolar grubunda Tablo'yu tıklatın.

Klavye kısayolları CTRL+L veya CTRL+T tuşlarına da basabilirsiniz.

Seçilen aralık, tablo başlığı olarak görüntülemek istediğiniz verileri içeriyorsa, Tablom üstbilgi satırı içeriyor onay kutusunu işaretleyin.
Tablom üstbilgi satırı içeriyor onay kutusunu işaretlemezseniz, tablo başlığında varsayılan adlar görüntülenir.

Not Tablo başlıkları görüntülemek istemiyorsanız, bunları daha sonra kapatabilirsiniz. Tablo başlıklarını kapatma hakkında daha fazla bilgi için bkz: Excel tablosu üstbilgilerini etkinleştirme veya devre dışı bırakma.

İpuçları
Tabloyu oluşturduktan sonra Tablo Araçları kullanılabilir hale gelir ve bir Tasarım sekmesi görüntülenir. Tabloyu özelleştirmek veya düzenlemek için Tasarım sekmesindeki araçları kullanabilirsiniz.
Office Excel 2003'teki listelerden farklı olarak, tablonun hızla yeni satırlar eklemek için kullanılan özel bir satırı (* ile işaretli) yoktur. Tabloya satır ekleme hakkında daha fazla bilgi için bkz: Excel tablosunda satır ve sütun ekleme veya kaldırma.
excel yardımdan alıntıdır.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
18.06.2019
Süleyman bey ilginiz için teşekkür ederim bu bilgiyi alıntının linkini vere bilirmisiniz ben incelesem her halda anladığıma göre 2003 deki gibi alta bir veri yazdıkca liste uzamıyor