Listedeki isme göre değişen köprü

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar merhaba!Çalıştığım iş yerinde maaşları hesaplamak için bi program yaptım ve bu programa biraz görsellik katmak istiyorum.Bu nedenle bi ana sayfa oluşturdum ve baş kısmına personel listesini koydum.Yapmak istediğiim şey sayfa başına koyduğum listeden seçtiğiim kişinin bilgilerinin ana sayfada görüntülenmesi.Epey uğraştım ama bi sonuca varamadım.Bu işlem için basic komutları kullanılıyor mu?Yoksa klasik köprü komutları ile bi şeyler yapabilirmiyiz?Yardımcı olabilecek arkadaşlar için bir dosya ekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim a, sat As Long
If Intersect(Target, [E4]) Is Nothing Then Exit Sub
On Error GoTo hata
Range("A7:D65536").Clear
sat = Sheets([E4].Value).Cells(65536, "A").End(xlUp).Row
If sat = 1 Then Exit Sub
a = Sheets([E4].Value).Range("A2:D65536")
[A7].Resize(sat, 4) = a
hata:
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar Teşekkürler!Ne yalan söleyim bu kadar hızlı cevap beklemiyordum.sizin önerileriniz üzerine çalışıyorum.Umarım bu sefer hallederim.

Excel Vers. ve Dili
2003
Orion2 ben bu işin içinden çıkamıyorum.Çünkü visual basic bilgim yok.senin gönderdiğin dosyada 3 çalışma kittabı var.Bende ise 75 ayrı sayfa var.senin verdiğin kodu direkt yansıtabilirmiyim.Birde kodu uygulama safhalarını bana tarif edebilirmisin?Teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
3ncü mesajda verdiğim kodları veri doğrulamanın olduğu sayfanın kod bölümüne yapıştırınız.
veri doğrulama ile kaç tane sayfa listeliyorsanız kod , o sayfalar için çalışır.:cool:

Excel Vers. ve Dili
2003
Teşekkür ediyorum Orion2'Ben denemeye devam edeyim.