Listedeki verilerin Bir Başka Listeye otomatik aktarılması?

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Sevgili Arkadaşlar,
Bilgileriniz ışığında bana yardımcı olmasınız rica ediyorum.Aslında sorumu hazırladığım örnek listede açıkladım.Orda daha net göreceksiniz.Bir Çalışma Sayfasında iki adet listem var.Bu listeler arasında bir kaç verinin otomatik işlemesini istiyorum.Şu an bunu anlatabilmek için listeyi görmeniz gerekiyor.Listeyi ekte sunuyorum.Bana bu konuda yardımcı olacak değerli arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.Ve konun benim için çok önemli olduğunu belitmek istiyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Sevgili @hüseyin610 size nasıl teşekkür etsem azdır.Valla ne diyim Allah razı olsun.Şu yaptığın benim için hakikaten muhteşem bişey bunu bende kendi başıma yapmak istiyorum ama beceremiyorum nasıl o kadar formülü uygulayabildiniz aklım almıyor vallahi.Tekrar çok teşekkür ederim eğer sorum olursa fi olabilir tekrar rahatsız ederim.Tek kelimeyle süpersiniz.

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
@hüseyin610 kardeşim Tekrar selam

Örnek listede bir iki eksik kısım kalmış daha doğrusu sonradan aklıma geldi örnek listeyi tekrar ekliyorum ve sorumu orda açıklamasıyla sordum hüseyin kardeşim rica etsem bu konudada yardımını bekliyorum.Tekrar teşekkür ediyorum.Kafa yorup yardım ettiğiniz için Allah sizden razı olsun.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

ÖZET TABLO ile rahatlıkla istediğinizi yapabilirsiniz. Lütfen forumda arama yapın.

Excel Vers. ve Dili
exel 2002
Selamlar,

ÖZET TABLO ile rahatlıkla istediğinizi yapabilirsiniz. Lütfen forumda arama yapın.
Sevgili @Korhan Ayhan
İnanın sitede arama yaptım çok güzel,faydalı ve süper bilgiler var,istediğim şey mutlaka vardır ancak tek tek konulara bakıtığım için bulamadım arama ikonundan arama yapmak istedim ama arama ikonuna ne yazarak istediğim sonuca ulaşacağımı bilemedim.Eminim benim yapmak istediğim şeyi siz çok rahatlıkla yapabilirsiniz ama ben sizler gibi excel de yeterince donanıma sahip olmadığım için sizin kadar rahat yapamıyorum, yapılan örneklerden nasıl yaptığınızı çözmeye çalışıp kendime uyarlamaya çalışıyorum.Eğer mümkünse en azından siteden benim konuyla alakalı bir kaç lin verebilirseniz o örnekler ışığında birşeyler yapmaya çalışırım ancak başaramazsam tekrar bilgilerinize başvururum.Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.Sizlerden öğreneceğim çok şeyler var.Teşekkürler

İ

İhsan Tank

Misafir
Sevgili @Korhan Ayhan
İnanın sitede arama yaptım çok güzel,faydalı ve süper bilgiler var,istediğim şey mutlaka vardır ancak tek tek konulara bakıtığım için bulamadım arama ikonundan arama yapmak istedim ama arama ikonuna ne yazarak istediğim sonuca ulaşacağımı bilemedim.Eminim benim yapmak istediğim şeyi siz çok rahatlıkla yapabilirsiniz ama ben sizler gibi excel de yeterince donanıma sahip olmadığım için sizin kadar rahat yapamıyorum, yapılan örneklerden nasıl yaptığınızı çözmeye çalışıp kendime uyarlamaya çalışıyorum.Eğer mümkünse en azından siteden benim konuyla alakalı bir kaç lin verebilirseniz o örnekler ışığında birşeyler yapmaya çalışırım ancak başaramazsam tekrar bilgilerinize başvururum.Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.Sizlerden öğreneceğim çok şeyler var.Teşekkürler
merhaba
bu link'i inceler misin syn : yurttaş hocanın bir çok çözümüü mevcut