Listeden Veri Alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamlar,

sorum ektedir.hangi formulleri kullanmam gerektigini bilemiyorum.forumda yatayara ve duseyara ile ilgili acılan baslıklara baktım ancak cevap bulamadım.

yardımlarınız için simdiden cok tesekkur ederim

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce

Ekli dosyalar

oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim.vermis oldugunuz linki inceledigim kadariyla toplam.carpim formulunu iki tablodaki satir ve sutun sayilari esit oldugu zaman kullanabiliyoruz.ancak benim yaptigim iki tablodaki satir ve sutunlar esit olmayabilir ve ayni zamanda tablo 1 de tablo 2 ile alakasiz olan bi veri de olabilir.ekte tekrar bir ornek yolluyorum.yardimlariniza oldukca ihtiyacim olacak

simdiden cok tesekkurler

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim.vermis oldugunuz linki inceledigim kadariyla toplam.carpim formulunu iki tablodaki satir ve sutun sayilari esit oldugu zaman kullanabiliyoruz.ancak benim yaptigim iki tablodaki satir ve sutunlar esit olmayabilir ve ayni zamanda tablo 1 de tablo 2 ile alakasiz olan bi veri de olabilir.ekte tekrar bir ornek yolluyorum.yardimlariniza oldukca ihtiyacim olacak

simdiden cok tesekkurler
İki tablonun satır ve sütun sayılarının eşit olası gerekmiyor. Ne yapmak istedğinizi tam olarak anlamış değilim.

..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...