listeleri süzmek

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Öncelikle Yardılar için şimdiden teşekkür ederim

diğer sayfalarda listele olarak verilen alan kodları ve fiyatlar var
mesela liste bir müşterimize alış fiyatı ama benim liste iki ve liste üç gibi firmalardan aldığım farklı rakamlar var
ben müşterimin vermiş olduğu listede hedef fiyatına en uygunu hangi alış listemde bulmak istiyorum

mesela : 93 Afganistan liste birde 0.0315 diyelim bana bu hangi listede daha uygunsa süzüp verilmesi

birde listeler arasında adet farkı var bir liste 5150 diğeri 5350 bir diğeri 12000 olabiliyor bunlarında olan ve olmayanlarını süzmek istiyorum

Tahminimce anlatımım karışık oldu
Ricam eyer sakıncası olmazsa beni çaldırın ben sizi araya bilirim daha net anlata bilirim

0542 823 44 83
uğur
Gerçekten bu olay benim için çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim tşk

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Syn. ukonuk;
Tablolarınızın formatları farklı, Ayrıca anlatımınızda "93 Afganistan" diye bir örneklemeniz var. Hiçbir verinizin üzerinde başlık olmadığından 93'ün bir kod olduğunu düşündüm ve buna göre tablonuzu düzenledim. Eğer anladığım gibiyse "birde listeler arasında adet farkı var" dediğiniz yani adet sütunu nerde?. Ayrıca kaç sayfanız ve her sayfada yaklaşık ne kadar veri olabilecek?.
Eğer ekteki gibi verilerinizi düzenleyerek kullanmak isterseniz ve gerekli açıklamaları yaparsanız tekrar bakarım.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar