Listview de Arama

Excel Vers. ve Dili
2003
değerli üstatlar eli dosyamda 4 kıritere göre arama yapıyorum.Aama arama yaptıktan sonra liste sıra no karışık veriyor benim istediğim aramalardan sonra liste sıra noya göre düzgün gelsin birde arama bittikten sonra listenin tamamı sıra noya göre dizlsin. şimdidem yardımlarınız için teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003
değerli üstatlar eli dosyamda 4 kıritere göre arama yapıyorum.Aama arama yaptıktan sonra liste sıra no karışık veriyor benim istediğim aramalardan sonra liste sıra noya göre düzgün gelsin birde arama bittikten sonra listenin tamamı sıra noya göre dizlsin. şimdidem yardımlarınız için teşekkür ederim

Yardım edebilecek kimse yokmu?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyanız hazır.
Yalnız Userformu kapatınca dosyaynın kapatma kodunu yazınız.Userform kapanınca dosya açık kalıyor.Excel gizli olduğu için dosyayı göremiyorsunuz.Ayrıca dosya kapanmadan önce exceli görünür yapmayı unutmayınız.:cool:

Excel Vers. ve Dili
2003
Dosyanız hazır.
Yalnız Userformu kapatınca dosyaynın kapatma kodunu yazınız.Userform kapanınca dosya açık kalıyor.Excel gizli olduğu için dosyayı göremiyorsunuz.Ayrıca dosya kapanmadan önce exceli görünür yapmayı unutmayınız.:cool:
Sayın Evren hocam yardımlarınız için çok teşekkür Ederim. Diğer uyarılarınız için gerkli kodları nerden bulabilirim. Hocam bişi daha yaklaşık 2000 e yakın kimsenin verileri tutulacak arama yaparken yavaş çalışıyo hızlandırmak mümkünmü sizleride yoruyoruz kusrumuza bakmayın artık iyi çalışmalar

Son düzenleme:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sayın Evren hocam yardımlarınız için çok teşekkür Ederim. Diğer uyarılarınız içn gerkli kodları nerden bulabilirim. sizleride toruyoruz kusrumuza bakmayın artık iyi çalışmalar
Aşağıdaki kodu userforma yapıştırınız.:cool:
Kod:
Private Sub UserForm_QueryClose(Cancel As Integer, CloseMode As Integer)
If CloseMode = 0 Then
    Application.Visible = True
End If
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2003
Çok Teşekkürler hocam iyi çalışmalar