Saygı değer hocalarım,değerli arkadaşlarım ;
başım gene dertde yardımlarınızı esirgemeyeceğini düşünüyorum.
dilimin döndüğünce anlatmaya çalışıyım
Amacım ;
Hazırladığım dosyada illere yapılan ürün adetleri ve fiyatlarının listesini çıkardım.
bu dosyada listview uygulamasının daha iyi olacağını düşündüm(alternatiflere açığım)yaptım.anasayfa üzerindeki iller listview ekranında görünsün(Adet ve tutarlarıda) üzerine 1 kere tıkladığımda userformun sağ tarafda bulunan ilçe texboxlara otomatik olarak adetleri ve tutarları getirsin .tabiki en aşağıdaki genel toplamıda ..,
Eğer o ilin ilçelerinde herhangi bir veri yoksa bu ile sevkiyat yapılmamıştır ibaresi gelebilir
bu mümkünmü ?
yardımlarınız ve göstereceğiz ilgi alaka için şimdiden çok teşekkür ederim.
En derin saygılarımla.
Serdar.
başım gene dertde yardımlarınızı esirgemeyeceğini düşünüyorum.
dilimin döndüğünce anlatmaya çalışıyım
Amacım ;
Hazırladığım dosyada illere yapılan ürün adetleri ve fiyatlarının listesini çıkardım.
bu dosyada listview uygulamasının daha iyi olacağını düşündüm(alternatiflere açığım)yaptım.anasayfa üzerindeki iller listview ekranında görünsün(Adet ve tutarlarıda) üzerine 1 kere tıkladığımda userformun sağ tarafda bulunan ilçe texboxlara otomatik olarak adetleri ve tutarları getirsin .tabiki en aşağıdaki genel toplamıda ..,
Eğer o ilin ilçelerinde herhangi bir veri yoksa bu ile sevkiyat yapılmamıştır ibaresi gelebilir
bu mümkünmü ?
yardımlarınız ve göstereceğiz ilgi alaka için şimdiden çok teşekkür ederim.
En derin saygılarımla.
Serdar.
Ekli dosyalar
-
40.8 KB Görüntüleme: 15