listview kolon başlıkları

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
arkadaşlar ve üstadlar keyifli günler dilerim,
uzun zamandır üzerinde çalıştığım listview nesnesi hakkında birkaç nokta başımı ağrıtıyor.örneğin ekte bulunan resimde de görebileceğiniz gibi kolon başlıklarının textlerini kalın (bold) yapma imkanımız varmıdır ve kolon başlığının hizalama yönü sol iken o kolona ait alt elemanların sağa hizalanması mümkün müdür yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler,iyi çalışmalar...

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
sn Terkanli dostum çalışman gerçekten muazzam olmuş fakat yapmak istediğim bu değil kolon başlıklarının textlerini kalın yapmak ve hizalamalarını kolon ve alt elemanlarını farklı olarak yapılabilmesidir.teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Merhaba Emrexcel123,
Konuyla ilgili bir şey bulabildin mi? İnternetten italyanca siteleri araştırıyorum. Fransızlar yapmış ama siteler ücretli.
Bir şey bulursan merak ettim. Bende uygulamak isterim.Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
Microsoft Hierarchical Flex Grid nesnesi

sn Terkanli dostum sorumun cevabını buldum :)
MSHFlexGrid nesnesi, listview özellikleri dahil birçok özelliği içinde barındırıyor genellikle veritabanından listeler alınmasında işe yarıyor ve kolon başlıkları istenildiği gibi biçimlendirilebiliyor hatta italic bile :hihoho: bu nesne üzerinde çalışıyorum öğrendikçe bilgilerimi paylaşacağım iyi çalışmalar...
NOT : Bu nesneyi Additional Controls'den Microsoft Hierarchical Flex Grid olarak bulabilirler.(Versiyonunuzun 6.0 olduğunu varsayıyorum)

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
sn Terkanli dostum sorumun cevabını buldum :)
MSHFlexGrid nesnesi, listview özellikleri dahil birçok özelliği içinde barındırıyor genellikle veritabanından listeler alınmasında işe yarıyor ve kolon başlıkları istenildiği gibi biçimlendirilebiliyor hatta italic bile :hihoho: bu nesne üzerinde çalışıyorum öğrendikçe bilgilerimi paylaşacağım iyi çalışmalar...
NOT : Bu nesneyi Additional Controls'den Microsoft Hierarchical Flex Grid olarak bulabilirler.(Versiyonunuzun 6.0 olduğunu varsayıyorum)
Şu linkler size yardımcı olabilir. ScreenShot ları inceleyin, aradığınızdan fazlası var.

http://www.planetsourcecode.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=14799&lngWId=1

http://www.planetsourcecode.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=32122&lngWId=1