Listviewde seçilen veriyi yanlış satırda siliyor ve değiştiriyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhabalar ;
Arkadaşlar ben bir listview kullanarak verilerimi listeliyorum.Sonra çift tıklayarak ilgili verilerimi textboxlara alıyor ve üzerinde gerekli değişiklikleri yapıyorum ve değiştir butonuna tıklıyorum.Ama yanlış satırdaki veriyi değiştiriyor veya siliyor.
Bunun nedeni sanırım Listviewe verileri şartlı olarak almam.Yani verilerimi 5. sütunda bulunan "ALIŞ","SATIŞ" diye karışık geçen verilerin içinden listview 1 sadece"ALIŞ", listview 2 ise sadece "SATIŞ" olan satırları listeliyor.Tabi değiştir deyincede "Alış" yazan veri ilk satırdaysa oda ilk satırı her ne olursa olsun değiştiriyor.Halbuki bu satır 6.satır ama ilk 5 satır "satış" olunca listelenmiyor.Bu sorunu ID meselesi çözecek gibi.Yani bende evrak no yu ID gibi kullanacam.Ama bu tip bir çalışma bulamadım.

Bu listviewde şartlı veri çağırma ve bu veri değiştirip silebilme ile ilgili elinde örnek olan varsa çok minnetttar kalırım.Bu arada süzme yapmaz isem problem çıkmıyor.Yani sorun şartlı veri listelemeden kaynaklanıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
dosyam ektedir.Userform 3 ü yada menü sayfasından ürün satış butonuna tıklarsanız ilgili form çalışacaktır.Bu formlarda baya var ama bi tanesini yapabilsem gerisini uyarlıcam.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürederim...