*.lvf Uzantılı Dosyaların Açılması

Excel Vers. ve Dili
logo tiger
Merhabalar,

Ben de logo tiger programı yok ancak report viewer programını google'dan buldum yükledim yinede *.lvf uzantılı dosyayı açamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Acil ekstre görüntelemesi yapmam gerekemekte ancak muhasebecimiz ayrıldığı için kimseden yardım alamıyorum. Teşekkür ederim...

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhabalar,

Ben de logo tiger programı yok ancak report viewer programını google'dan buldum yükledim yinede *.lvf uzantılı dosyayı açamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Acil ekstre görüntelemesi yapmam gerekemekte ancak muhasebecimiz ayrıldığı için kimseden yardım alamıyorum. Teşekkür ederim...
google da "lvf uzantılı dosyalar" şeklinde arama yaparsanız, konu ilgili yardımlara ulaşabilirsiniz.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
aradım ancak bulduğum programı da indirdikten sonra açamadım önerebileceğiniz bir program var mı acaba?
şahsen daha önce kullanmadığım için bildiğim veya önerebileceğim herhangi bir program yok, bu yüzden sizi google yönlendirdim.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
buyrun

Merhabalar,

BURADAN

veya logo tiğer

indirin umarım yardımcı olabilmişimdir..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
turkçe
reportviewer.rar dosysını google dan bulyorum ama yükleyemiyorum bana yardımcı olurmusunuz