Müşteri-Satıcı Mutabakatları Hk.

Excel Vers. ve Dili
excell 2010/Türkçe
merhaba zeki beyinler, öncelikle bu formu hazırlayan düşünceli insanlara sonsuz teşekkürler ediyorum...:)
benim sorunum şu olucak, aslında elimde hazırlamış olduğum bir tablo var ama şimdilik yeni bir fikir arıyorum. Müşteri ve satıcı ekstreleri üzerinde, aynı excell sayfasında mutabakat yapmaya çalışıyorum ancak bu oldukça vakit alıyor. yani gözle check etmek ve tek tek satırları prinç ayıklar gibi ayıklamak. bunun kolay bir yolunu anlatabilecek pratik bir zekası olan var mı? :)
mutabakatı yaparken, ft. no ları ve borç ya da alacak değerlerinin birbirine eşit olması gerekiyor. tabii bir de ft. numaraları tutsa bile borç ve alacak değerlerinde küçük sapmalar olsa dahi,(ör.450,04=451,04 ytl) bunları birbirine eşit kabul edecek ve doğru sonucu verecek bir mutabakat eşleştirme tablosu yapmaya çalışıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden sonsuzz teşekkürlerimi sunarım... sevgiyle kalın....
Bilgi paylaştıkça çoğalır......... :)

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Siz konuyla ilgili örnek bir dosya ekleyerek hangi koşullarda bakiyeler eşit sayılacak belirtin eminim ki çözümler gelecektir.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 97-2002 Türkçe
benimde mutabakat için yaptığım nacizane bir tablom var eğer işinize yararsa yada yarayacak olursa pm atarım arkadaşlar..

Excel Vers. ve Dili
2007
ya arkadaşlar

benimde tam böyle bir programa ihtiyacım var burda yayinlayabilirmisiniz,
tşk,