maaş bordrosu elle nasıl yapılır

üstadlar maaş yapımı konusunda yardımcı olur musunuz?
temel maaş nasıl bulunur?
sosyal haklar nasıl bulunur?
zam ve tazminatlar nasıl bulunur?
aylıkla ödüllendirme nasıl bulunur?
kısaca bordro dökümünden sonra çıkarılan tahakkuk müzekkeresi hangi kesintileri ve gelirleri nasıl toplayıp çıkarıyor.umarım anlatabildim.Üstadlardan yardım istiyorum.

sayın boztepelibey nasıl bir maaş bordrosu istiyorsunuz. normal memur maaşımı, yoksa milli eğitim bakanlığı memur maaş bordrosumu. açıklarsanız yardımcı olabilirim

DEÐERLİ AÐABEYİM
MESAJIMI KAALE ALIP CEVAP VERME NEZAKETİ GÃ?STERDİÐİNİZ İÇİN TEÞEKKÜR EDERİM.BEN BU KADAR ÇABUK İLGİ VE ALAKA BEKLEMİYORDUM.SAÐOLUN HOCAM.
BEN İLKÃ?ÐRETİM OKULUNDA 2 AYDIR MEMUR MUTEMETLİK YAPIYORUM.BUNDAN Ã?NCE HİZMETLİYDİM.MAAÞI BİLSA DENİLEN PROGRAM DAN ÇIKARIYORUZ.BENİM İSTİRHAMIM VE RİCAM
1)BORDRONUN NASIL BULUNDUÐU(katsayılarla neleri çarpıp neleri buluyoruz.Nakit,bordrodan neleri toplayıp alıyor.Saymanlıkta neleri giriyoruz.temel maaş,sosyal haklar,zam ve tazminatlar,gelir yansıtma ,aile yardımı vs.vs.bu kalemler nasıl bulunuyor?)
2)EXCEL'DE HAZIRLANMIÞ YIL SONU İÇİN MAHSUPLU BİR TAHAKKUK MÜZEKKERESİ VAR.ACEMİ OLDUÐUM VE YENİ OLDUÐUM İÇİN BENDE YOK KİMSEDE YARDIMCI OLMUYOR.EHLİ OLARAK SİZE MÜRACAAT EDİYORUM .YARDIMINIZI BEKLİYORUM.MSN ADRESİM:(hanbeyler@hotmail.com)
İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN SONSUZ TEÞEKKÜRLER.SAÐOLUN HOCAM
İLHAN YÜKSEL

sayın boztepelibey önümüzdeki hafta detayları ile birlikte size bir belge hazırlayıp göndereceğim. bilgilerinize

Hocam sonsuz teşekkürler.Burda ki birçok dost bildiklerimden çok daha dostane davrandığınız için birkez daha teşekkürler.Hakkınızı helal edin.
İlhan YÜKSEL

Excel Vers. ve Dili
2003 excel Türkçe
MAAÞ HESAPLAMA İLE İLGİLİ BİR ÇİZELGE GÃ?NDERİYORUM İNCELEYİN BELKİ YANLIÞTA OLABİLİR ÇÜNKÜ BEN MAAÞ YAPMIYORUM TEÞEKÜRLER

USTAM BÜYÜKLÜÐÜNE VE GÃ?STERDİÐİN YARDIMA TEÞEKKÜR EDERİM.SALMIÞ OLDUÐUN DÃ?KÜMANI ALDIM.MİNNETTARIM.HAKKINI HELAL ET.SAÐOLASIN ÇOK ÇOK SAÐOLASIN.
İLHAN YÜKSEL

Excel Vers. ve Dili
excel 2010
aynı belgeleri banada gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
office 2007
sağlık bakanlığına bağlı kuruluşlara yazılım yapmaktayız... muhasebe konusunda yardımınıza ihtiyacımız vardır... Döner Sermaye Per. Tahakkuk Müzekkeresi, Nöbet Bordrosu Tahakkuk Müzekkeresi, 4b ve 4c ler için ödeme emirleri ve personel maaş bildirimleri konusunda birer örnek vererek açıklamalarda bulunursanız sevinirim. irtibat için mystyc_unal@hotmail.com adresinden ulaşarak en kısa zamanda bilgi vermenizi bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
banada yardıcı olurmusunuz acemiyimde şimdiden tşk
bordro gerekiyorda

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-05-2026
slm bende maaşla uğraşıyorum bahsedilen maaş belegelerini bende istiyorum üniversitede çalışıyorum gönderebilirseniz çok işime yarar teşekkür ederim şimdiden.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
31/01/2018
üstadlar maaş yapımı konusunda yardımcı olur musunuz?
temel maaş nasıl bulunur?
sosyal haklar nasıl bulunur?
zam ve tazminatlar nasıl bulunur?
aylıkla ödüllendirme nasıl bulunur?
kısaca bordro dökümünden sonra çıkarılan tahakkuk müzekkeresi hangi kesintileri ve gelirleri nasıl toplayıp çıkarıyor.umarım anlatabildim.Üstadlardan yardım istiyorum.
Merhabalar;
Sayın Boztepelibey maaş yapımı konusunda ekteki dosyaya bakınız.Umarım işinize yarar.Hazır bordro isterseniz bende var yardımcı olabilirim.Selamlar.

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
hazır bordro

sayın delice maaşın hesaplamasına ilişkin eklediğiniz veri dökümanı çok işe yarar güzel ve önemli bir kaynak ancak hazır bordrodan bahsetmişsiniz. eğer mümkünse onuda eklerseniz çok güzel olur. hem verilere bakıp hemde bordroda hesaplamak öğretici olacaktır.şimiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
31/01/2018
sayın delice maaşın hesaplamasına ilişkin eklediğiniz veri dökümanı çok işe yarar güzel ve önemli bir kaynak ancak hazır bordrodan bahsetmişsiniz. eğer mümkünse onuda eklerseniz çok güzel olur. hem verilere bakıp hemde bordroda hesaplamak öğretici olacaktır.şimiden teşekkür ederim.
Sayın yalovam77;

Kendi kullandığım bordroyu ekliyorum.Ancak malum olduğu üzere bordroları maliye yaptığı için bordroda güncelleme yapmadım.Kullanmak isteyen arkadaşlar kendilerine göre uyarlayabilirler.Anlaşılmayan bir yer olursa tekrar yazarlarsa izah eder açıklarım.Daha bir çok bordro programı var fakat kullanması basit olduğundan ben bunu tercih ettim.

Mutluluk ve esenlikler dilerim.

Ekli dosyalar

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
maaş

sayın deliceli göndermiş olduğunuz maaş örneği çok güzel ancak ben üniversitede çalışıyorum üniversitelere yönelik bir bordor varmı acaba eğer varsa çok işime yarar şimdiden teşekkür ederim

yalovam77

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 / Türkçe
04-05-2026
maaş verileri tablosu

üstadlar sizlerden yararlandığım bilgilerle elle maaş çalışması konusunda bayağı bir yol kaydettim. bir sorunum var onu çözebilirsek tüm memur sınıflarının maaşlarını excelde kolay bir şekilde hesaplamak mümkün olacak. ekteki belgede memur maaşlarının hesaplanmasında kullanılan verilerinin olduğu ünvan sayfasında tablolar var. örnekte bir kaç tanesini oluşturdum.tamamını oluşturduğumuzda 400 civarında ünvan tablosu olacak.ana sayfada ünvan, alt kod ve derecesini yazdığımızda gerekli verileri alabilirmiyiz. ilgilenirseniz çok memnun olurum vede bu konuda kaynak arayan arkadaşlara bir kaç gün içinde sunacağım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
bordro

Merhabalar;
Sayın Boztepelibey maaş yapımı konusunda ekteki dosyaya bakınız.Umarım işinize yarar.Hazır bordro isterseniz bende var yardımcı olabilirim.Selamlar.
Sayın deliceli ben özel bir firmada çalışıyorum,kredi kullanmak için maaş bordrosu çıkartırıyorum fakat asıl maaşım üzerinden verilmiyor asgari ücret gösteriliyor bu şekilde de banka kabul etmiyor,bankanın kabul edeceği bir maaş bordrosu nasıl edine bilirim.