Macroda süzme işlemi yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.07.2019
Arkadaşlar; yapmak istediğim bir çalışma var. Bu çalışmada sayfada bulunan verileri User formda girmiş olduğum verilere göre süzemesini istiyorum. Açıklamamı yaptıktan sonra dosyayıda ekliyorum. Şöyleki; UserForm da ( KASA İŞLEMLERİNDE ) HAREKET adlı ComboBox'ım var bu comboBox'da TAHSİLAT ve ÖDEME adı altında iki seçeneğim var. Bu seçeneklerden TAHSİLAT'ı seçtiğimde KASATAHS sayfasını görecek bu birinci işlem, ikinci ComboBox da TAHSİLAT ŞEKLİ kısmında NAKİT, ÇEK veya SENET seçeneklerinden birini seçtiğimde bu comboBox da NAKİT, ÇEK VE SENET seçenekleri var bunlardan birini seçtiğimde KASATAHS sayfasında seçileni süzecek bu ikinci işlem ve bir alt kısımda da tarih aralığı var bu kısımada başlangıç ve bitiş tarihlerini gireceğim ve yine KASATAHS sayfasında süzülen verileri bu sefer tarih aralığı olarak süzecek bu da üçüncü işlem süzülen ve bulunan verileri ListBox1 'e aktaracak. Aynı işlemi HAREKET adlı ComboBox da ÖDEME seçeneği seçildiğinde bu sefer KASAODE sayfasına görecek ve burada da HAREKET ComboBox'ında bulunan seçeneklere göre ve tarih aralağı seçeneğine göre süzme işlemi yapılıp ListBox1 ' e aktarılacak. Arkadaşlar biraz karmaşık mı oldu bilmiyorum ama eğer yardımcı olacak arkadaşlar ve üstadlar varsa yardımlarını bekliyorum. Bu sorunla ilgilenecek kişilere şimdiden çok çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.

Arkadaşlar bir Allah'ın kulu yokmu yardım edebilecek. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Bazı arkadaşların parasını verirsen yaparız lafları kullanmayan biri olsun !!! Paradan kaçtıığmızdan değil ama burası bilgi paylaşım platformu olduğunu düşünüyorum. O şekil yakışıksız kelimeleri kulllanan arkadaşlara !!! bana programı bitir ve gönder demiyorum. Bunun dışında olan arkadaşlar müstesna. Diger arkadaşlara teşekkür ve saygılarımı sunarım.