- Excel Vers. ve Dili
- 2002-TÜRKÇE
Merhaba
Boş Bir Word Belgesi açıp
Sayın……
02/12/2006 Tarihli Antalya Şube Kasa Raporları ektedir.
SAYGILARIMLA
Kaydediyorum.
Tekrar Word belgesini açıp Farklı kaydet yapıyorum. Kayıt Türünden DÜZ METİN Kaydediyorum.MASAÜSTÜNE
Böylece Şablon Hazırlıyorum.Değişik değişik Raporlara özel
Exel çalışma sayfamda bu kodlarla aktif sayfayı mail atıyorum
Sub MAİL()
Application.Dialogs(xlDialogSendMail).Show
End Sub
Kod çalışınca aktif çalışma sayfasını Outluk exprese yerleştiriyor.Outluk expresteyken
Ekle –Dosyadan Metin-Masa Üstü Hazırladığım Şablon Metin Belgesini Mailin açıklama kısmına ekliyorum.
Ben Şunu istiyorum
Masa üstündeki Metin Belgesini Ekle-Dosyadan Metin-Masaüstü-Hazırlanan Word TXT.Dosyasını ctr+SHİT+B Tuşuyla yazsın.
KISACA-KOd Ekle-Dosyadan Metin-Masaüstü-ÖRNEKTEKİ meraba Dosyasını outluk expressin açıklama kısmına getirsin.
Boş Bir Word Belgesi açıp
Sayın……
02/12/2006 Tarihli Antalya Şube Kasa Raporları ektedir.
SAYGILARIMLA
Kaydediyorum.
Tekrar Word belgesini açıp Farklı kaydet yapıyorum. Kayıt Türünden DÜZ METİN Kaydediyorum.MASAÜSTÜNE
Böylece Şablon Hazırlıyorum.Değişik değişik Raporlara özel
Exel çalışma sayfamda bu kodlarla aktif sayfayı mail atıyorum
Sub MAİL()
Application.Dialogs(xlDialogSendMail).Show
End Sub
Kod çalışınca aktif çalışma sayfasını Outluk exprese yerleştiriyor.Outluk expresteyken
Ekle –Dosyadan Metin-Masa Üstü Hazırladığım Şablon Metin Belgesini Mailin açıklama kısmına ekliyorum.
Ben Şunu istiyorum
Masa üstündeki Metin Belgesini Ekle-Dosyadan Metin-Masaüstü-Hazırlanan Word TXT.Dosyasını ctr+SHİT+B Tuşuyla yazsın.
KISACA-KOd Ekle-Dosyadan Metin-Masaüstü-ÖRNEKTEKİ meraba Dosyasını outluk expressin açıklama kısmına getirsin.