makro 4

Excel Vers. ve Dili
excel 97 5.0
ve VB studyo6
Kullanıyorum
makro 4 ilie ilğili program yapıyorum kendimi daha geliştirmek için örnek uygulamalara ihtiyacım var bana yardım edermisiniz teşekkürler osman

Excel Vers. ve Dili
excel 97 5.0
ve VB studyo6
Kullanıyorum
bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ben 5 yıldır excell ve vba ile uğraşıyorum son 1 yıldır makro 4 sayfa' sında tablo uygulamaları yapıyorum makro 4 vba dan biraz farklı form uygulamaları farklı veri analizi daha hızlı. Benim yardım istememdeki amacım bu tip bitmiş uygulamaların bulunduğu linler bu linklerden alacağım uygulamalarla kendimi daha geliştirebilirim ayrıca çok düzeyli ve çok yararlı bir siteye üye olduğum için çok memnunum site yöneticilerine ve size teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
excel 97 5.0
ve VB studyo6
Kullanıyorum
herkese merhaba...bu progress bar'ı herhangi bir excel uygulamasında çalıştırmak istiyorum...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyanızdaki çok kapsamlı bir uygulama bence userformla yapılmış çok daha basit ve kullanışlı uygulamaları seçin. Birde nasıl kullanmak istiyorsunuz?

Not:Forum içi arama motoruna "progressbar" yazarak arama yaparsanız çok sayıda örneğe ulaşabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 97 5.0
ve VB studyo6
Kullanıyorum
Makro 4 uygulamasında prores bar

saygılar levent bey ben 4 mb ramı olan eski bir leptap' ta excell çalıştığım için ram sorunum var userform bilgisayarımı kasıyor birde makro 4 sayfasında çalıştığım için userform kullanmıyorum makro4 sayfasında oluşturulan form daha yetersiz fakat daha hızlı.nasıl kullanıcağıma gelince ekte olan progresbarın içindeki for next döngüsünün sayıya dayalı değilde kitabı kaydetmeye dayalı olması gibi proğramım bittğinde görüşlerinize sunarım hayırlı günler dilerim