Makro Atama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Merhabalar ;

Ben yeni üyeyim.Sorunum şu.Uzun zamandır Excel kullanıyorum.Makroyu pek kullanmadım.Bir iki denemem olmuştu.Şimdi şunu yapmak istiyorum.Stok kontrol yapmak için bir liste oluşturmaya çalışıyorum.Bir sürü parça var.Ben bunların giriş adetlerini,üretime çıkış adetlerini,tarihlerini ve irsaliye numaralarını ve tabiiki kalan stoklarını bir sayfada görmek istiyorum.Yani bir makro butonuna tıkladığım zaman istediğim parça numarasına gidebileyim ve onunla ilgili son durumu görebileyim veya güncelleme yapabileyim.Bilmiyorum anlatabildimmi?yardımlarınızı bekliyorum.

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Siz önce küçük bir örnek hazırlayın.Ve isteklerinizi belirtin bizlerde yardımcı olmaya çalışırız.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Ek'te gönderdiğim excel tablolarına makro vasıtasıyla nasıl ulaşabilirim.Yani ön yüzünde yine bu sütun başlıkları olan bir makro sayfası var.Butona bastığımda istediğim parçayı seçebileceğim ve onunla ilgili bilgileri görüntüleyebileceğim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Her sayfaya bir "geri dön"veya "Ana menü"butonu koyabilirmiyiz.Birde şöyle birşey aslında benim istediğim.Tüm girişleri tek sayfaya yapmak.Makro yardımıyla parça veya firma bazında tek tek sayfa görüntülemek.Bu farklı bir çalışma galiba.Şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Üstteki sorumla kimse ilgilenmedi galiba.Tablolar arası ilişki diye ifade edebileceğimiz bir çalışma bu.Stok takibi açısından.Yönlendirebileceğiniz örnek varsa onuda yazarsanız sevinirim.Herkese iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 dili de türkçe
beyler macroda şöle bişi yapmak istiyorum ve ilk defa kullanıcağım için programı bana yardım ederken anlatarak bi örnek hazırlarsanız daha ii olur mesela arabanın cinsi alım tarihi vs. bunları teker teker girdikten sonra kayıtlı olanlardan birinin ismini yazdığım zman direk o kişiyi bulsun winapta şarkı arama gibi düşünün lütfen yardım edin

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.03.2021
Ana sayfaya yönelmesi için buton ekledim. işinizi görürmü bilmiyorum.

Excel Vers. ve Dili
makro ile ilgili bilgiyi en ii hangi sitede alırım ilk kez kullananlar için yani makro nedir veya komutları nelerdir

Excel Vers. ve Dili
program nasıl yazlır vs.